A 444 számolt be róla, hogy a népharag hevében ismeretlenek fekáliával kenték össze még kedden a KDNP XII. kerületi irodáját. Bár az eseményről beszámolt a média, a kisebbik kormánypártnál, lehet senki nem marat, aki megtisztította volna az ablakot.

A 444 számolt be róla, hogy ismeretlenek fekáliával kenték be a KDNP XII. kerületi irodájának ablakát. A portál arról számolt be, hogy azóta eltelt már pár nap, de az igen csak kellemetlen esemény nyomait még mindig nem sikerült eltakarítania a pártnak.

Persze viccesen meg is jegyezhetnénk nem csoda, hiszen ez a párt önállóan nem is nagyon létezik, de azért lehetett volna annyi igényesség a Fidesz központban, hogy kiküld oda két takarítót, ha már a média is felkapta az ügyet.

De nincs ebben semmi meglepő. A napok óta KDNP iroda ablakán bűzölgő szar pont tökéletesen bemutatja, hogyan is működik a Fidesz rendszere: semmivel sem törődik, csak azzal amiből pénzt tud -fogalmazunk úgy, hogy- csinálni. Pont ez a méretű szar van már évek óta szétkenve az egészségügyön és az oktatáson. S foglalkoznak vele? Nem!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here