Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az egyik legismertebb dolgozóknak adott juttatási forma az Erzsébet utalvány volt.  Most, hogy megszüntette a Fidesz a cafeteria rendszer adómentességét az Erzsébet utalványt kibocsájtó cég bejelentette az utalvány megszüntetését is. Ezzel az is eldőlt, hogy a nyugdíjasok biztos, hogy soha többet nem kapnak karácsony előtt Erzsébet-utalványt.

Biztos, hogy már soha többé nem kapnak a nyugdíjasok karácsony előtt Erzsébet utalványt, hiszen az a Fidesz politikájának köszönhetően megszűnik. Ezt az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. jelentette be,  a még hatályos utalványokat 2019 végéig lehet felhasználni.

A 2019. január 1-jétől hatályos adójogszabályok értelmében az Erzsébet-utalványok kedvezményes adózása megszűnik. Az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. ettől az időponttól kezdődően mind a papíralapú, mind az elektronikus Erzsébet-utalványok forgalmazását megszünteti – közölte a cég honlapján.

A jelenleg forgalomban lévő, valamennyi érvényes, papíralapú vagy elektronikus Erzsébet-utalványt a mintegy 60.000 elfogadóhelyen, a megszokott módon használhatják fel az utalványbirtokosok a lejárati időn belül, legkésőbb 2019. december 31-ig. Erzsébet-utalvány 2019 januárjától nem rendelhető.

Erzsébet utalványt nem csak a nyugdíjasok kaptak Karácsony előtt, de népszerű juttatási forma volt ez a dolgozóknak is, sok munkáltató ezzel egészítette ki a munkavállalók jövedelmét. 2019-ben már biztos nem fognak ilyet kapni.

Arra kérünk, hogy oszd meg ezt a bejegyzést, hogy mindenkihez eljusson a hír, a Fidesz politikájának köszönhetően megszűnik az Erzsébet-utalvány is.

 

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here