Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Menczer Erzsébet ex-fideszes parlamenti képviselő, aki azért hullott ki a parlamenti pikszisből, mert kétszer is pépé verte a baloldal Óbuda-Békásmegyer választókerületében, most egy lejárató videóban esett neki legyőzőjének. Azonban inkább lett szánalmas, mint sem veszélyes.

Szegény Menczer Erzsébet minden jel szerint nagyon nehezen tudja feldolgozni, hogy a baloldal 2014-ben és 2018-ban is péppé verte az Óbuda-Békásmegyer választókerületben. Egyszer az MSZP-s Kiss László, majd most 2018-ban a Párbeszéd társelnöke Szabó Tímea.

A videónak hangja is van, húzd fel a videó jobb alsó sarokában

Így gondolt egyet a hatalmát vesztett politikus és csinált egy lejárató videót Szabóról, ám a dolog egy kicsit félre ment, ugyanis inkább lett egy szánalmas és vicces önparódia, mintsem egy vérmes negatív kampánytermék.

Izgalmat felfokozó zene, olyan jelenetek, amihez semmi köze Szabóhoz, majd a végkifejletben megtudjuk a szörnyűséget, amit Szabó Tímea elkövetett: az arcába sípolt a miniszterelnöknek. Hm igen, ez ám a bűn és nem az hogy Fideszék szétlopják az országot.

Hinnye de kényesek lettünk csókolom, szerintem ennél csak szörnyűbb dolgot csináltak Fideszes képviselők, akkor nem emlékszem, hogy megszólalt volna Menczer.

S akkor arról már ne is beszéljünk, hogy a kisvideó tele van csúsztatással és hazugsággal… pl, hogy Szabónak bármi köze is lenne az Óbudai Fidesz iroda megrongálásához.

Oszd meg, hogy mindenki lássa a Fidesz nem képesek elfogadni, hogy az embereknek már elegük van belőlük és inkább az ellenzéki politikusokat járatják le.

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here