Menczer Erzsébet ex-fideszes parlamenti képviselő, aki azért hullott ki a parlamenti pikszisből, mert kétszer is pépé verte a baloldal Óbuda-Békásmegyer választókerületében, most egy lejárató videóban esett neki legyőzőjének. Azonban inkább lett szánalmas, mint sem veszélyes.

Szegény Menczer Erzsébet minden jel szerint nagyon nehezen tudja feldolgozni, hogy a baloldal 2014-ben és 2018-ban is péppé verte az Óbuda-Békásmegyer választókerületben. Egyszer az MSZP-s Kiss László, majd most 2018-ban a Párbeszéd társelnöke Szabó Tímea.

A videónak hangja is van, húzd fel a videó jobb alsó sarokában

Így gondolt egyet a hatalmát vesztett politikus és csinált egy lejárató videót Szabóról, ám a dolog egy kicsit félre ment, ugyanis inkább lett egy szánalmas és vicces önparódia, mintsem egy vérmes negatív kampánytermék.

Izgalmat felfokozó zene, olyan jelenetek, amihez semmi köze Szabóhoz, majd a végkifejletben megtudjuk a szörnyűséget, amit Szabó Tímea elkövetett: az arcába sípolt a miniszterelnöknek. Hm igen, ez ám a bűn és nem az hogy Fideszék szétlopják az országot.

Hinnye de kényesek lettünk csókolom, szerintem ennél csak szörnyűbb dolgot csináltak Fideszes képviselők, akkor nem emlékszem, hogy megszólalt volna Menczer.

S akkor arról már ne is beszéljünk, hogy a kisvideó tele van csúsztatással és hazugsággal… pl, hogy Szabónak bármi köze is lenne az Óbudai Fidesz iroda megrongálásához.

Oszd meg, hogy mindenki lássa a Fidesz nem képesek elfogadni, hogy az embereknek már elegük van belőlük és inkább az ellenzéki politikusokat járatják le.

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here