2019-ben már nem lesz a TV2 műsorvezetője Várkonyi Andrea, aki beadta a felmondását a csatornánál, írja a SorozatWiki a Story Magazinra hivatkozva.

Várkonyi Andrea 2001-ben került a TV2-höz, egy évvel később már a Tények egyik bemondója volt.  A műsort egészen 2016-ig vezette, áprilisban élő adásban búcsúzott.

A Tények után a TV2 ernyőjébe tartozó FEM3 délelőtti magazinműsorának lett a műsorvezetője, a csatornánál később saját műsort kapott Micsoda Nők! címmel. Az utolsó adás 2018 júniusában ment le.

Várkonyi Andrea távozásáról már keringtek korábban is pletykák, azonban sem ő, sem a csatorna nem erősítette meg, és nem is cáfolta a híreket

Felmondtam a TV2-nél, az okokról érthetően nem beszélhetek, de nem is szeretnék. Jelenleg a felmondási időmet töltöm az év utolsó napjáig. – mondta Várkonyi a Story Magazinnak.

 

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here