Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Előkerült egy felvétel, ahol Bödőcs Tibor parodizálja Áder János köztársasági elnök új évi beszédét. Első hallgatásra az ember azt gondolhatná, hogy a felvétel most készült, de a legszomorúbb benne, hogy nem.

Egy jó paródia ismérve, hogy kiállja az idő próbáját. Talán nem véletlenül tartják Bödőcs Tibort korunk egyik legjobb parodistájának. Nem elég ugyanis viccesnek lenni, akkor talál be igazán egy paródia, ha az a görbetükör segítségével rávilágít a valóságra is.

Nos ez az Áder paródia 2017-ben készült és a tegnapi tüntetés, és az hogy Áder ebben az évben sem szólalt meg az égvilágon semmi olyan kérdésben, ami az emberek hétköznapi életét vastagon érintette, egyszerűen örökzöldé tette ezt a felvételt.

Aki esetleg nem ismerné Bödőcs Tibort, annak elmondom, hogy annak ellenére, hogy még csak 36 éves de 28 évesen már megkapta a Karinthy-gyűrűt. 2004-ben csatlakozott a Dumaszínházhoz, és még abban az évben állandó kerettagja lett a Rádiókabarénak. Az országos ismertséget a 2005-ös Esti Showder szereplés hozta meg számára.

Az ezt követően indult Showder Klub országos siker lett, az első néhány évben jól tartotta magát a nézettségi versenyben. Miként a Dumaszínház többi humoristája, Bödőcs Tibor is országos népszerűségnek örvendhetett, ezzel pedig a Dumaszínház egyik legtöbb fellépést kapó humoristája lett.

Mai is a hazai stand up humor egyik meghatározó alakja, a szilveszteri Rádiókabarék állandó utolsó fellépőjévé nőtte ki magát, ez korábban Hofi Géza helye volt.

Ha szerinted is aktuális ma is Bödőcs Áder-paródiája, oszd meg ezt a posztot, hogy mások is tudjanak egyet rajta nevetni.

 

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here