Felrobbantotta az internetet az a lány, akiről több kép is készült a tegnapi tüntetésen: félmeztelenül a lány és mellein O1G matricákkal tiltakozik az Orbáni-politika ellen. Maradjunk annyiban, hogy roppant bevállalós egy akció volt.

A 444.hu nyomozta ki, hogy ki is ez a lány és meg is szólaltatta a bevállalós csajszit.   A képeken látható Judit, elmondta a portálnak, hogy már szembesült vele, hogy vele van tele a közösségi média, azt is elmesélte, hogy az egész egy spontán ötlet volt és az égvilágon semmi nem volt megtervezve.

A 444 megtudta tőle, hogy  barátaival ment tüntetni, vonulás közben az egyikük adott neki egy O1G matricát, mire azt mondta, van egy jó ötlete arra az esetre, ha szereznek neki még egyet. Így kerültek a matricák a cicijére, és amikor véletlenül Fekete-Győr András mellé sodródott, meg is mutatta az eredményt egyik, a felvételt készítő barátjának, majd posztolta a képet Instagramján

Ellepték a bevállalós tiltakozásról a képek a Facebookot

 

Ez egy spontán kis polgárpukkasztás- mondja

Azt is kijelentette a portálnak, hogy a saját pszichéje érdekében inkább nem nézi meg, miket írnak róla különböző felületeken, szerinte ez az ország túlságosan konzervatív, és nem csak azok, akik ezt határozottan vállalják is.

Nem kell ebbe többet látni, mint ami: egy jópofa, spontán kis polgárpukkasztás, mondja. Hozzátette, nem akar olyan országban élni, ahol egy ilyen megmozdulás botránkozást vált ki.

Ha szerinted is bevállalós akció volt, oszd meg hogy mindenki lássa, a fiatalok baromira nem kérnek Orbán politikájából.

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here