Kétségtelen tény, hogy a Fidesz gyalázatos törvényének, a rabszolgatörvénynek az elfogadása után valami megváltozott a magyar társadalomban. Rég nem látott mértékű tiltakozás indult el, nem csak a a fővárosban, de szerte az országban is.

Az index szúrta ki, hogy Kollár István készített egy rövidke, ám de káprázatosan profi filmet a pénteki tüntetés pillanataiból.

A videónak hangja is van, amit a videó jobb alsó sarkában tudsz felhúzni!

Az O1G című film, remekül bemutatja a tüntetések hangulatát. Az index meg is jegyzi, hogy a sok szedett-vedett élőzés és egyéb netes videók után felüdülés a filmes képi világgal megjelenített két perc hosszú trailerszerű anyag.

Teszem hozzá, hogy csak remélni tudjuk, hogy lesz egy hosszabb doku is, ami részletesen bemutatja ezt a mostani tüntetés sorozatot.

Ha neked is tetszik a kisvideó oszd meg, hogy mások is lássák, hogy nem egészen az a valóság, amit a Fidesz-propaganda médiája bemutat.

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here