Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakcióvezetője Karácsonykor egy fontos és szomorú társadalmi problémára hívta fel a figyelmet kisfilmében és egyúttal boldog Karácsonyt is kívánt mindenkinek

Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakcióvezetője egy kisfilmet tett közre Facebook oldalán Karácsony alkalmából.

Horváth a kisfilmjében elmondja, hogy Karácsonykor fontos, hogy éreztessük a családunkkal, hogy ők a legfontosabbak számunkra, szeretjük és tiszteljük őket.

Szerinte a Karácsony a legszebb ünnep, a szeretett és béke, az együttlét és megnyugvás ünnepe.

A videónak hangja is van, amit a videó jobb alsó sarkában tudsz felhúzni!

Majd Horváth Csaba egy fontos ám de szomorú társadalmi problémára hívja fel a figyelmet: sokan egyedül töltik a karácsonyt. Az MSZP frakcióvezetője arra kér mindenkit, hogy figyeljünk rájuk is.

Valljuk meg szép és fontos gesztus, átcsengetni a magányos szomszéd nénihez vagy bácsihoz egy kis bejglivel és kellemes ünnepeket kívánni! Oszd, meg te is hogy mindenkihez eljusson a fel hívás, sokan töltik egyedül a Karácsonyt figyeljünk rájuk is!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here