A Hétköznapi Csalódások nevű rock banda úgy döntött, hogy felolvassa a Punkkarácsonyon nevű koncertjükön a tüntetők 5 pontját, az erről készült videót az együttes a Facebook oldalán is közzé tette.

A Hétköznapi Csalódások nevű rock banda a fővárosi karácsonyi kuntercükön, az utolsó szám eléneklése előtt felolvasta a munkavállalók 5 pontos követelését.

Az együttes frontembere, több fényt kért majd elmondta, hogy az Orbánék nem hajlandóak beolvasni a TV-ben ezt az 5 pontos követelést ezért most én itt fel fogom olvasni, majd elővett egy papírt és munkavállalók érdekében írt 5 pontos követelést felolvasta.

Az együttes Facebook oldalán a videóhoz azt a kommentet tette még hozzá, hogy vesszen az Orbán-maffia, pusztuljon a kapitalizmus és a rabszolgatörvény!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here