Orban Viktor az Európa Parlament ülés után. via politico

Karácsony ünnepe egy remek alkalom, hogy egy picit a hétköznapok rohanó világából visszatekintsünk az elmúlt évre, számot adjunk és értékeljünk. Gondoljuk mi, hogy ilyen felütéssel indult egy értékelés, melyben Orbán Viktor kormányát lehet pontozni.

A Pesten Hallottam Facebook csoportnak több, mint 430 ezer tagja van, ezzel ez Magyarország legnagyobb online közössége.

Most egy karácsonyi értékelés indult, ahol Magyarország legnagyobb Facebook közössége értékelheti Orbán Viktor kormányának teljesítményét.

A pár órája indult szavazáson 1-től 5-ig lehet osztályozni, hogyan is teljesített 2018-ban a Fidesz-kormány.

A csoport finoman szólva sem elégedett az Orbáni-politikával. A posztunk megírásának pillanatában a legrosszabb, tehát egyes értékelést 2148-an adtak, míg a legjobb értékelést, tehát ötöst, csupán 243-an.

A Pesten Hallottam csoport igen csak leértékelte Orbán politikáját

Kettesre 132-en, hármasra 54-en és négyesre 33-an pontozták a kormány teljesítményét.

Ezen számok alapján nem úgy tűnik, hogy az Orbán-kormánynak kétharmada lenne a társadalomba, de tegyük hozzá, hogy a Pesten Hallottam csoportban felül vannak reprezentálva a fiatalok, a diplomások, és a budapestiek.

Ezekben a társadalmi csoportokban teljesít rendre a legrosszabbul a Fidesz a kutatásokon. A fiatalok körében a brutális mértékű volt a Fidesz bizalomvesztése.

Arra kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mások is lássák, egyre többen értékelik le a Fidesz gyenge politikáját!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here