Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az ATV Heti Napló című műsora készített egy olyan összeállítást, amitől minden jóérzésű embernek kinyílik a bicska a zsebében. Egyes primitív barmok kifejezetten megalázó dolgokat tesznek, a szegény gyermekeknek szánt karácsonyi csomagba.

Sváby András riportjának felkonfjától is már ökölbe szorul minden tisztességes ember keze, az emberi alávalóság mély bugyraitól. Sokan a segélyszervezetek csomagjaiba kifejezetten megalázó dolgokat tesznek. Sváby elmondja, hogy a legdurvább dolog, a becsomagolt emberi ürülék volt.

A riport kiderül, hogy sokan az adományozást lomtalanításnak tekintik: szakadt nadrágok, piszkos sapkák, szétvágott, szétesett mesekönyvek- de ezek a jobb esetek. Arra is van példa, hogy egyes barmok piszkos alsónadrággal vagy koszos zoknival kívánnának kellemes karácsonyt egy szegény gyermeknek.

Persze elmondják, hogy nyilván baj van az adományozási kultúrával is, hiszen vannak olyanok akik jó szándékból hiszik azt, hogy az ilyen ajándékok nem megalázóak.

Azonban nagyon nehéz a jó szándékot feltételezni, azokról akik 4-5 éves gyermekeknek készített ajándékcsomagba pornóújságot, szexuális segédeszközt vagy emberi ürüléket tesznek.

Persze a riportból kiderül, hogy azért többségében pozitív példák vannak és hogy mit érdemes tenni a csomagba. Mert, hogy érdemes hiszen rengeteg gyermeknek a tél csak küzdelmet jelent az éhség és az állandó éhezés ellen.

Magyarországon minden harmadik gyermek szegénységben él, ezért fontos, hogy karácsonykor rájuk is odafigyeljünk!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here