Rónai Egon, az ATV népszerű műsorvezetője elárulta, hogy rosszul sikerült a tavalyi szállodai karácsonyuk, ezért idén úgy döntöttek: bekuckóznak és otthon ünnepelnek

“Zsinórban három karácsonyt is hotelben töltöttünk, ám a tavalyi vendéglátást senkinek nem kívánom” – mesélte keserűen az atv.hu-nak a műsorvezető. “Rossz volt a kiszolgálás, az ételek is közepesek voltak és még a tisztaság is hagyott kívánnivalót maga után. A szálloda szerintem 120 százalékra volt feltöltve.

Úgy éreztük magunkat, mintha egy embergyárban lettünk volna, annyira rossz élmény volt, hogy elhatároztuk: idén nem megyünk sehova” – folytatta.

A tévés a családjával a Velencei-tó partján lévő téliesített nyaralójába ment, ott családi körben töltötte a szentestét.

“A házat feldíszítettük, oda vittük az ajándékokat és a karácsonyfát is” – avatta be portált az ünnepről a műsorvezető. “Régi hagyomány nálunk, hogy 24-én moziba megyünk, ám ezúttal nemcsak a két nagyfiam, hanem a másik két kisebb gyermekem is velünk tartott. A másfél éves Vilmos persze itthon maradt az anyukájával. Ez egy tradíció nálunk, még édesapám vezette be és remélem, hogy a fiaim az unokáimmal is tartani fogják ezt a szokást” – mesélte.

A Rónai családban még egy tradíció van: a műsorvezető rántott sajtot eszik az ünnepi asztalnál.

“Nem szeretem a hal szagát, ezért én mindig külön kapok rántott sajtot, mert azt pedig imádom” – árulta el. “Persze volt ezen kívül töltött káposzta, sült kacsa és mindenféle finomság. Ebéd után pedig boldogan ültünk le a gyerekeimmel a földre és órákon keresztül szerelhettem össze valamelyik játékot, amivel aztán lehet, hogy csak öt percig játszanak. De ezek hozzátartoznak az ünnephez. A karácsonyt a gyerekek öröme teszi emlékezetessé.”- összegezte a műsorvezető

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here