Az MSZP a weboldalán tudatta a szomorú hírt, hogy életének 63. évében eltávozott közülünk egykori országgyűlési képviselőjük dr. Garai István Levente.

Dr. Garai István Levente 1955-ben született, diplomáját 1979-ben a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szerezte; belgyógyászatból,  sportorvostanból és háziorvostanból szakvizsgázott.

1998-ban a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen egészségügyi menedzser szakközgazdász, majd az ELTE Jogi Továbbképző Intézetében jogi szakokleveles orvos másoddiplomát szerezett.

1979-től a kiskunfélegyházi kórház belgyógyászati osztályán dolgozott, később háziorvos, egyben a kórházigazgató főorvos helyettese 2003-ig;

Először 1985-ben választották meg Kiskunfélegyháza helyi önkormányzatába, ahol 1998-tól alpolgármestereként is dolgozott.

Bács-Kiskun megye 5. számú országgyűlési választókerületében kétszer is egyéni képviselőnek választják, először 1994-ben majd 2006-ban egy igen szoros választáson lett a választókerületének képviselője. A kiskunfélegyházi körzetben mindössze 70 szavazattal sikerül legyőznie fideszes ellenfelét.

Garai István Levente 2010-es választási kisfilmje ma is aktuális gondolatokat fogalmazott meg

2004-ben és 2010-ben az MSZP listájáról szerez mandátumot, 2014-ig volt parlamenti képviselő. Az MSZP választmányának tagja, a párt kiskunfélegyházi és Bács-Kiskun megyei elnöke is volt egy ideig.

Az MSZP az alábbi sorokkal búcsúzik egykori politikusától: “Ahogyan orvosként mindig a betegei gyógyulása, egészsége volt az elsődleges számára, úgy politikusként a Parlament falain belül és azon kívül is mindig a segítségre szorulókért dolgozott. E szomorú órákban részvétünket nyilvánítjuk egykori országgyűlési képviselőnk családjának, szeretteinek”

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here