Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Arról szinte az összes ellenzéki hírportál beszámolt, hogy Érden is volt egy demonstráció a rabszolgatörvény ellen még szombaton, azonban a tüntetők tök sötétben voltak kénytelenek tüntetni, hiszen egy helyi közösség véleménye alapján, a fideszes polgármester kapcsoltatta le a közvilágítást. Időközben megérkezett az ócska, rossz magyarázat a sötétségre a fideszes önkormányzat cégétől.

A Mérce adott  elsőnek hírt róla, hogy az érdi,rabszolgatörvény ellenes tüntetés szombaton sötétségbe borult, ugyanis egyszer csak elment a közvilágítás a főtéren. A tüntetők szerint a polgármester kapcsoltatta le a közvilágítást, mára azonban világos lett nem is jártak olyan messze a valóságtól.

Ugyanis Zsirkai László, az Érdi Városfejlesztési Kft.  vezetője jegyzi azt a közleményt, amiben beismerik a közvilágítás lekapcsolásának a tényét. Ám olyan ócska kamu indoklással, hogy fejed fogod fogni.

Nos a fideszes önkormányzat cége a közleményben azt írja, hogy bejelentett demonstráció zajlott Érd Megyei Jogú Város központjában, a Főtéren. Amikor a cég kollégái ellenőrzést tartottak a területen, észlelték, hogy ismeretlenek rácsatlakoztak a Városfejlesztő Kft. mért elektromos vezetékére. A Főtér az Érdi Városfejlesztési Kft kezelésében van, ott valamennyi közműért, azok biztonságos használatáért ő felel.

Majd azt kezdik el ecsetelni, hogy a szakadó esőben elkérték a cég munkatársai a csatlakoztatott eszközök érintésvédelmi jegyzőkönyvét. Mivel ezen papírok nem álltak rendelkezésre, tájékoztatták az illegális csatlakozókat, hogy a közvetlen életveszély elkerülése érdekében kénytelenek lesznek az elektromos rendszerből az egész Főteret kizárni. Mivel az illegális csatlakozást nem szüntették meg, társaságunk az áramszolgáltatást a rendezvény végéig szüneteltette.

Most figyelj, mert még jön egy igazi retrográd 50-es évekbeli fenyegetés is: mivel munkatársaim a közvetlen életveszélyt percek alatt elhárították és az illegális áramvételezést megszüntették jelenleg nem tervezzük rendőrségi feljelentés megtételét az ügyben.

Akkor összegezzük, hogy miért is ócska, rossz, kamu duma ez: ha illegálisan csatlakozik fel valaki egy elektromos hálózatra, tehát nincs arra engedélye, akkor pontosan mi a francért is kérne tőle bárki is érintésvédelmi jegyzőkönyvet? Ha illegális egy csatlakozás, akkor is illegális lesz, ha van érintés védelmi jegyzőkönyv vagy ha nincsen.

Szóval maradjunk annyiban, hogy közelebb áll lényegesen a valósághoz az a magyarázat, amit a tüntetésen felszólaló Gurmai Zita, az MSZP országgyűlési képviselője is adott, aki szintén úgy vélekedett, szándékosan nem volt áram a téren a tüntetés ideje alatt.

„Közösen tüntettünk Érden is. A fideszes polgármester lekapcsoltatta az áramot, de mi így is elmondtuk, elég volt a rabszolgatörvényből és az Orbán-rendszerből.” – fejtette ki  a képviselő a mércének.

Gurmai beszédében egyébként azt hangsúlyozta, sokan úgy vélekedtek, hogy bármit megtehet a Fidesz, sokan úgy vélekedtek, hogy Mi magyarok, már beletörődünk abba, hogy Orbán Viktor és cimborái ellopják az országot, majd meg is erőszakolják. De most a slambuc, nem fortyogott, hanem robbant- ahogy Hajdúban mondják.

Azt is elmondta, hogy ország szerte tízezrek mentek tüntetni és januárban újra lesznek tüntetések.

Megkérdeztünk egy politikai elemzőt is az ügyben, aki elmondta, hogy ezzel az áram lekapcsolással a fideszes önkormányzat komoly hibát követett el. Ugyanis Érd mindig is egy baloldalibb beállítottságú város volt.

Nos lehet sikeres egy fideszes városvezető egy baloldali városban is, ha azt az imázst tudja kialakítani, hogy Ő nem egy tipikus fideszes, tehát nem egy helyi kis elnyomó. T. Mészáros Andrásnak, a Fidesz érdi polgármesterének ezzel a piti kis villany lekapcsoló akciójával, pedig azt sikerült bebizonyítania az érdieknek, hogy ő is csak egy tipikus fideszes, ráadásul a legrosszabbik fajtából.

Az érdi újság biztos, hogy nem fog beszámolni a Fidesz-vezetés aljas húzásáról, ezért arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, mennyire nem tűri a kritikát a Fidesz.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here