Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A 444 még 2016-ban ásott elő egy régi cikket arról, hogy az elnyomó Rákosi nevű diktátorunk sem merte venni a bátorságot magának, hogy a várba költözzön. Orbán Viktor 2019-re bátrabb lett Rákosi elvtársnál is, hiszen luxusirodát kap a várba.

Minden jel szerint Rákosi elvtárban több önmérséklet szorult mint Orbán Viktorba. Rendre előkerül a miniszterelnök várbaköltözése, a II. világháború óta eddig csak Orbán Viktornak volt bátorsága ezt a lépést megtenni.

Egy 1993-ban íródót Népszava cikket szemlézett 2016-ban a 444.hu, ebből kiderül, hogy Rákosi Mátyás úgy vélekedett, hogy „ilyen luxusépítkezést nem lehet csinálni”

„A Vár épülete egy nagyhatalomnak, nem akármilyennek, egy monarchiának volt a reprezentatív épülete. A császár és király meg akarta mutatni a népnek a gazdagságát. Speciális céljai voltak vele a monarchiának” – mondta Rákosi elvtárs Gerő elvtársnak és a többieknek 1952 áprilisában, amikor az ország prominensei értekezlet keretében tárgyaltak a budai vár felújításáról és Rákosi Mátyás esetleges várba költözéséről.

„Nemcsak a császárok száma, de a királyoké is alaposan megfogyatkozott és hamarosan el fog fogyni. Nekünk elég a Parlament reprezentációs célra” – mondta a jegyzőkönyv szerint minden idők legkeményebb diktatúráját bevezető diktátorunk.

„1905-ben, amikor gatyás parasztok látogatták a Várat, köpködtek, hogy ide megy az adónk. Nem szeretném, hogy úgy állítanánk helyre a Várat, hogy végül az a jogos panasz és szemrehányás jönne, hogy feleslegesen vagy áltörténelmi enthuziazmusból (lelkesedésből) felesleges költekezéssel állítanánk helyre.”

„Elvtársainkat elragadta az a bőkezűség és liberalizmus a szó nem jó értelmében, mivel a népi demokrácia a történész-enthuziasztáknak szabad kezet adott. Látatlanba kijelenthetem, hogy Horthy 25 év alatt nem költött annyit ásatásokra, mint mi egy év alatt” – mondta Rákosi, aki végül tervezési és építési felelősként Szíjártó elvtársat jelölte ki.

Nos Orbánnak 2019-re már nincsenek ilyen problémái gond nélkül be költözik a várba. Nos, kedves olvasónk arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa: Orbán előtt csak a királyok mertek így urizálni.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here