Megszólalt Jánosi Katalin, Nagy Imre, az 1956-os forradalom mártír miniszterelnök unokája és bejegyzésében a mostani hatalmi elit urizálására hívja fel a figyelmet, jelezve hogy nem egészen természetes dolog az, hogy az elit úgy él, mint a basák.

Bár nem írta le, de vélelmezhető, hogy Jánosi Katalin, Nagy Imre unokája a miniszterelnök új várbéli luxusirodája kapcsán szólalt meg az alábbi, igencsak áthallásos posztot tette közre:

Az én nagyapám, aki kétszer is Magyarország miniszterelnöke volt (és akit nem átall a jobboldal tele pofával szidni, mint “legrosszabbfajta kommunistát”) a fizetéséből bérelt lakásban lakott…

A fizetéséből vett abba bútort, képet, szőnyeget… Mikor halálra ítélték, teljes vagyonelkobzás is sújtotta – csakhogy a bútorán, lemezein, könyvein, ruháin kívül nem volt semmiféle ingatlana, palotái, yachtjai, bankszámlái, külföldi ingatlanai, földjei, birtoka.

Annyija volt, mint mikor munkába állt… soha semmije. Úgy hogy kérdem én – KI ITT A LEGROSSZABB FAJTA?

A propaganda média hiába titkolja, egyáltalán nem természetes az a luxus, amiben a Fidesz-elit él. Arra kérünk oszd meg Nagy Imre unokájának gondolatait, hogy mindenki lássa nem az a normális, hogy a politikusaink úgy élnek, mint a basák.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here