Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A médiában futótűzként terjedt a hír, hogy Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor felcsúti haverja lett idén a leggazdagabb magyar a Forbes listáján. Azonban nem csak Mészáros Lőrinc az egyetlen Fidesz-közeli oligarcha aki felkerült erre a listára, legalább féltucat tobzódik  az 50 leggazdagabb magyar között.

Amit Csányi Sándor egy élet munkájával ért el, hogy Ő lett és volt hagyományosan a leggazdagabb magyar, azt Mészáros Lőrincnek 8 év alatt sikerült megcsinálnia. 5 éve még rajta sem volt a Forbes listáján.

Persze Csányit sem kell félteni a második helyével, Ő is előszeretettel köpködi a szotyolát Orbánnal egy-egy foci mérkőzésen. Azonban másik fél tucat Fidesz-közeli vállalkozónak is bejött a NER.

A teljesség igénye nélkül, a 7. helyen szerepel Széles Gábor, aki egykoron az Echo TV tulajdonosa is volt, most a Magyar Hírlap működtetésével járul hozzá, hogy a NER zökkenő-mentesen megőrizze a hatalmát. Nem sokkal lemaradva a 9. helyen szerepel Szíjj László, Mészáros Lőrinc legközelebbi üzlettársa.

13. helyen szerepel Wáberer György, akit Orbán Viktor még 2015-ben miniszterelnöki megbízottnak is kinevezett. Szintén hatalmas vagyonnal rendelkezik a lista 18. helyén szereplő Andy Vajna.

A Fidesz filmügyi kormánymegbízottja is szépen gazdagodott a Fidesz-világban. Kaszinói lettek, övé a TV2 és több megyei lap is.

A 22. leggazdagabb magyar, Garancsi István nevéhez fűződik az a botrány, ami a nyár végén pattant ki: a nagyvállalkozó luxus magángépen reptette Orbánt a Vidi egyik külföldi meccsére. Amúgy Garancsi is szépen szokott nyerni közbeszerzéseket, sőt Orbántól megkapta az év vállalata díjat is.

Annak ellenére, hogy már évekkel korábban kihullott a Fidesz pénzosztó piksziséből és idén nyáron eladta az összes gazdasági érdekeltségét, Simicska Lajos még mindig befért az 50 leggazdagabb magyarba, sőt az előkelő középmezőnyben a 28. helyen szerepel.

39. helyen van Nyerges Zsolt, ő volt az a vállalkozó, aki közreműködött a Hír TV átfideszesedésében. 2018. augusztusában vásárolta meg többek között a TV-t is Simicska Lajostól. Nem sokkal tőle lemaradva 42. helyen trónol Hernádi Zsolt a MOL vezérigazgatója is.

Felkerült a lista 49. helyére Orbán Viktor kedvenc házi történésze, a Terror Háza igazgatója Schmidt Mária is. A Fidesz-közeli milliárdos történész idén is nagyot ment okoskodásával. Egy TV műsorban kifejtette, hogy egyáltalán nem biztos, hogy azok nyerték meg a II. világháborút, akiket mi tudunk. Egyébként Ő az egyetlen nő a listán és ezzel a leggazdagabb magyar nő címet is birtokolja.

Nos, arról biztos nem fog beszámolni, a Fidesz propagandamédiája, hogy mennyire nagy lábon élhet a Fidesz-elit, ezért kérünk oszd meg ezt az összeállítást, hogy más is lássa 2018-ben sem volt mire szerénynek maradniuk.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here