Végre egy jó hír, újra képernyőn láthatjuk a népszerű humoristát Gálvölgyi Jánost, méghozzá Szilveszter este egy rendhagyó műsorral fog újra jelentkezni. 

 

Az RTL Klub Híradójánál immár több éves hagyomány, hogy a szilveszteri adásban vendégszereplők vezethetik a hírműsort, az RTL honlapján jelentette be, hogy idén Gálvölgyi János vezeti a különleges Híradót.

A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színművész nemcsak a Híradó műsorvezetőit parodizálja majd, de számos további karaktert is megformál  a rendhagyó évbúcsúztató adásban.

„A Híradós műsorvezetés pokoli koncentrációt igénylő feladat – erre most jöttem rá a felvétel alatt. Ezt élőben csinálni nagyon megterhelő lehet” – fogalmazott Gálvölgyi János az rtl.hu-nak.

A szilveszteri paródia egyik „áldozata”, Szellő István pedig azt mondta: nagy megtiszteltetés, ha az embert Gálvölgyi János figurázza ki, ráadásként a jó paródia mindig népszerűséget is hoz.

Az év utolsó Híradójában természetesen valódi hírekről és valódi eseményekről is beszámolnak az RTL Hírigazgatóságának munkatársai, de az óévet – Gálvölgyi János vezényletével – vicces hírparódiákkal búcsúztatják a hírműsor készítői.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here