Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Botrányos dolog az, amit a hatalom a fiatal és tehetséges ellenzéki siker ügyvéd-politikussal, Czeglédy Csabával művelt. Az interjúban kiderült, hogy a vállalkozásai az eljárás alatt ellehetetlenültek, de kifejtette, hogy már nem is akar vállalkozni. Ez az interjú első része, a második rész idekattintva érhető el!

“A gonosz Orbán Viktor bácsi fogságba ejtette apát” – ezt tudták Czeglédy Csaba gyermekei arról, hogy miért nem láthatják apukájukat másfél éven keresztül. Annak ellenére, hogy már felszámolták  Czeglédy Csaba cégeit a bűnismétlés veszélye miatt előzetes letartoztatásban tartották az ügyvéd-politikust.

Az Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt szombathelyi önkormányzati képviselője a fogvatartás miatt mandátumát is elveszítette, de elszántságát nem. Elmondta azt is, hogy a barátai, az szerelme és az élete azonban még megmaradt.

Elmesélte Czeglédy, hogy sokat gondolt a nagyapjára, aki két és fél évet töltött hadifogságban, majd elvitte az ÁVO, leverték a veséjét. Budaörsre került gyűjtőtáborba. Kapaszkodtam a nagyapám emlékébe, aki mégis csak élt 93 évet, aki azt mondta ezek miatt én nem fogom rosszul érezni magam.

A videónak hangja is van, amit a videó jobb sarkában tudsz felhúzni!

Ez az interjú első része, a második rész idekattintva érhető el!

Azt is hozzátette, hogy a menyasszonya tartotta benne a lelket, szerencsésnek érzi magát, mert kevés nő csinálta volna végig, amit a párja végig csinált.

Kiderült az is, hogy a hatóságok már nem is elkövetőként vádolják Czeglédyt, hanem csak felbujtóként. Azt már mi tesszük hozzá, hogy ebből az következik, hogy azok a vádak amik miatt először őrizetbe vették, már a bírósági szakasz előtt kiderültek, hogy koholtnak bizonyultak.

Ő ezen azért nincs meglepődve, mert semmiféle bizonyíték nincsen, hogy adócsalást vagy bármi más ilyen bűncselekményt elkövettem volna- jelentette ki Czeglédy, majd hozzátette azt is, persze én itt most mondhatok bármit, de ez úgy is ki fog derülni, hogy semmivel nem tudják alátámasztani a vádat.

Czeglédy Csaba azt is ismertette, hogy igazából a Fidesz-propaganda buktatta le a vád hamisságát, ugyanis kezdetben azt állította az ügyészség, hogy ezek az iskolaszövetkezetek fiktívek. Nos, a parlament elfogadott egy határozatot a károsultak megsegítésére, nos ha fiktívek a szervezetek,  akkor nem is lehetnek károsultak. Ha pedig vannak akkor nem fiktívek.

Azért nevezzük ezt a Fidesz lépést mi egy propaganda határozatnak, mert a valóságban nem lettek volna az ügynek károsultjai, Czeglédyhez köthető iskolaszövetkezetek azért nem tudtak fizetni a diákmunkásoknak, mert a nyomozóhatóság zárolta a bankszámlákat.

Kálmán Olga azt is elmondta, hogy ez a videó Czeglédy Csabával a beszélgetés 1. része, lesz folytatás még,( a második rész idekattintva érhető el)!

Kedves olvasó, arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, hogyan hurcoltak meg egy tehetséges fiatal ügyvédet, csak azért mert sok borsot tört a hatalom orra alá, ne feled Kálmán Olgát a hatalom nem engedi képernyőre, de segíts abban, hogy ne érjenek célt!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – 0% PROPAGANDA, 100% IGAZSÁG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: