Elképesztően botrányos jelenetet szúrt ki az egyik magyar Coub videós a 444 egyik videójából, mely azon az ülésnapon készült, amelyen a Fidesz szabálytalanul áterőltette a parlamenten a rabszolgatörvényt.

Ez a jelenet azon a parlamenti ülésen zajlott le, melyen az ellenzéki képviselők elfoglalták a pulpitust, így a levezető elnök, Latorcai János szabálytalanul a padsorokból vezette le azt, ahogy a Fidesz erővel átnyomja a parlamenten a gyalázatos rabszolgatörvényt.

 

 

Miután megtörtént a rabszolgatörvényről szóló szabálytalan szavazás az ellenzéki képviselők elkezdték énekelni a Himnuszt. A levezető elnök megadta nemzeti imádságunknak a tiszteletet  és csendbe maradt, nem folytatta az ülés vezetését.

Mint ahogy a videóban is látható, Orbán Viktornak ez nem tetszett és hátrafordult Latorcaihoz és utasította, hogy mondja. Erre Latorcai Orbánt egy picit ingerült hangon  helyretette: ezt még megvárom!

Ez a jelenet azért elképesztő, mert az az ember ott a miniszterelnök, aki minden baloldalit kioktat magyarságból és nemzeti érzelemből. De jól látható, ha a politikai érdekei azt kívánja, még a Himnuszunknak sem adja meg a tiszteletet.

Nyilván semelyik, magát nemzetinek nevező, propaganda média sem számolt be arról, hogy Orbán Viktor még a Himnusznak sem adta meg a tiszteletet a parlamentben, ezért arra kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here