Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Van ebben a szilveszteri eseményben valami rafinált és magyaros virtus:  az Oktogon Közösség techno bulit hirdetett a Kossuth térre december 31-ére. Így tiltakoznak és egyben búcsúztatják 2018-at.

Mint meghívójukban írják: szilveszterezz velünk, hallgass technot és mondj viszlátot 2018-nak a Kossuth téren!

Sokan megtehetik, hogy barátaikkal összeölelkezve, vagy éppen párjukkal egymásba borulva számolják vissza a másodperceket éjfélig. Majd az elcsattanó csók után kezdhetik 2019-et Áder “bajszos szar” János beszédével.

De el tudod képzelni, hogy egy rendőr sorfal mellett, tűzijátékkal, köszöntsd az új esztendőt a legkirályabb dj-k szettjeire, a Kossuth tér képzeletbeli parkettáján?

Ha nem is, azzal sincs baj, mert mi összehoztuk, hogy ne csak elképzeld, át is éld ezt a tényleg felejthetetlen élményt. Az utóbbi hetekben olyan sok időt töltöttünk a Kossuth téren, miért ne ünnepelhetnénk ott szilveszterkor? Élvezzük ki, hogy MIÉNK A TÉR és köszöntsük együtt az új évet! -írják az oktogoni diáktüntetők

December 31-én amúgy 20 órától indul el a techno és a Facebook meghívó szerint hajnali 5-ig fogják ropni a fővárosi Kossuthon.

Persze, ha esetleg szilveszterkor nem tudsz részt venni a techno-bulis tüntetésen ne feledd: január 5-én összellenzéki tüntetés lesz ismét a rabszolgatörvény ellen a Hősök terén 14 órától.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here