Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Évbúcsúztató online fogadóóra tartott a Facebookon Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselő vendége Czutor Zoltán zeneszerző, a Belmondo énekese volt.

Ujhelyi István, az MSZP Európai Parlamenti képviselője rendszeresen tart a Facebookon online fogadóórát. Most a szilveszteri beszélgetésben egy igazán különleges vendéget hívott meg, Czutor Zoltánt zeneszerzőt, a Belmondo énekesét. Nálunk visszanézheti a beszélgetést.

A videónak hangja is van, amit a jobb alsó sarokban tudsz felhúzni!

Czutor elmondta, hogy nagyon fontos érdekvédelmi  tevékenységet folytatott, ugyanis a magyar rádiók egy időben alig játszottak magyar zenét. Sikerült elérni az egyesületének, hogy a média törvény 35 százalék magyar zenét ír elő.

Szó esett a kulturharcról is. Elmondja, hogy az fideszes önkormányzatok részéről az utóbbi félévben 4 olyan koncert visszamondás is volt, ami vállaltan politikai okokból történt. Meghurcolják Gávölgyit és Alföldit is, ez felháborítja a népszerű könnyűzenészt.

Czutor azt is elárulja, hogy Ő soha nem politizált, de most úgy gondolja összefogásra van szükség. Elmeséli, hogy ő maga is aktív volt a decemberi tüntetéseken. Elmondja, hogy zömében dolgozó embereket látott. Szerinte nem baj, ha akkor is részt vesz az ember a közéletben, hanem politikus.

A Fidesz torlloknak is üzent: azt mondta, hogy miért lenne Soros-bérenc valaki, aki felhívja a hatalom aljasságára a figyelmet?

Czutor az Európa Parlamenti választást nagyon fontosnak tartja, mint minden választást. Ő nagyon Európai Unió párti ezért ugyanolyan fontos neki, mint az országgyűlési választások. Azt gondolja, hogy a választás tétje, hogy az EU-ban maradunk-e. Azt látja, hogy a mostani Fideszes retorika az Eu ellen hangol.

A beszélgetés végén Ujhelyi István megköszönte minden támogatójának a bizalmat,  Boldog Újévet kívánt és mindenkit arra bátorít, hogy ossza meg a fogadóóráját másokkal is Facebookon!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here