forrás:zoom.hu

A Mérce számolt be arról, hogy 2018 utolsó napján indította el mozgalmának, a Mindenki Magyarországa Mozgalmának honlapját Márki-Zay Péter. A Hódmezővásárhelyi polgármester arra kér mindenkit csatlakozzon a Kossuth Körökhöz az MMM mozgalmához, hogy az őszi önkormányzati választásokon mindenhol egy ellenzéki jelölt álljon szembe a Fidesz jelöltjeivel.

A portál arról is beszámol, hogy MMM úgynevezett Kossuth körök szervezésébe kezd, helyi, települési szinten akarnak szervezeteket létrehozni, mint ahogy a honlapon írják, „a Mozgalom minden magyar településen támogatja az önkényuralom ellen küzdő magyarság önszerveződését, a helyben megalakítandó Kossuth körök, a szabadság kis köreinek egymást segítő hálózatát.

Várjuk az elkötelezett hazafiak jelentkezését és honlapunkon történő regisztrációját, hogy segítségükkel az ország minden településének minden otthonába eljuttassuk a hatalom propagandagépezete által elhallgatott és letagadott igazságot a hazánkba tízezerszámra betelepített migránsokról, körözött bűnözőkről és terroristákról, a még mindig titkosított kommunista ügynöklistákról, magánkézre átjátszott állami vagyonról, és a társadalmi egyeztetés nélkül meghozott, jogainkat korlátozó törvényekről.”

Márki-Zay Péter Facebook oldalán azt írta az első fél órában már mintegy 100-an csatlakoztak is a mozgalomhoz.

A Mérce arra is emlékeztet, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalmának megalakulását Márkiék október 23-án jelentették be. A mozgalom elnökségének tagja Márki mellett Magyar György ügyvéd, Lukácsi Katalin volt KDNP-s képviselő, Lengyel Róbert Siófok polgármestere, Kész Zoltán volt veszprémi egyéni országgyűlési képviselő, Hadházy Ákos és Ábrahám Júlia az LMP volt politikusai.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Mond el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here