forrás:zoom.hu
Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Mérce számolt be arról, hogy 2018 utolsó napján indította el mozgalmának, a Mindenki Magyarországa Mozgalmának honlapját Márki-Zay Péter. A Hódmezővásárhelyi polgármester arra kér mindenkit csatlakozzon a Kossuth Körökhöz az MMM mozgalmához, hogy az őszi önkormányzati választásokon mindenhol egy ellenzéki jelölt álljon szembe a Fidesz jelöltjeivel.

A portál arról is beszámol, hogy MMM úgynevezett Kossuth körök szervezésébe kezd, helyi, települési szinten akarnak szervezeteket létrehozni, mint ahogy a honlapon írják, „a Mozgalom minden magyar településen támogatja az önkényuralom ellen küzdő magyarság önszerveződését, a helyben megalakítandó Kossuth körök, a szabadság kis köreinek egymást segítő hálózatát.

Várjuk az elkötelezett hazafiak jelentkezését és honlapunkon történő regisztrációját, hogy segítségükkel az ország minden településének minden otthonába eljuttassuk a hatalom propagandagépezete által elhallgatott és letagadott igazságot a hazánkba tízezerszámra betelepített migránsokról, körözött bűnözőkről és terroristákról, a még mindig titkosított kommunista ügynöklistákról, magánkézre átjátszott állami vagyonról, és a társadalmi egyeztetés nélkül meghozott, jogainkat korlátozó törvényekről.”

Márki-Zay Péter Facebook oldalán azt írta az első fél órában már mintegy 100-an csatlakoztak is a mozgalomhoz.

A Mérce arra is emlékeztet, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalmának megalakulását Márkiék október 23-án jelentették be. A mozgalom elnökségének tagja Márki mellett Magyar György ügyvéd, Lukácsi Katalin volt KDNP-s képviselő, Lengyel Róbert Siófok polgármestere, Kész Zoltán volt veszprémi egyéni országgyűlési képviselő, Hadházy Ákos és Ábrahám Júlia az LMP volt politikusai.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here