Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Minden jel szerint nem fog túl jól indulni Orbán Viktornak 2019. Ugyanis az ellenzék egy hatalmas tüntetéssel kezdi az idei esztendőt, folytatódnak januárban a rabszolgatörvény elleni tüntetések.  De nem csak a fővárosban, hanem további 10 nagyvárosban is lesz tüntetés.

Rég nem látott intenzitású tüntetéssorozat tört ki 2018. év végén, miután a Fidesz a parlamenti szabályokat áthágva, átszuszakolta a parlamenten a rabszolgatörvényt, ami az eddigi túlóra számot 400 órára növelte.

2019. januárjára sem csitult a népharag a fenti törvénnyel kapcsolatban, a szakszervezetek által január 5-ére meghirdetett fővárosi tüntetés Facebook eseményére már most 56 ezer meghívott van és ebből már több mint 30 ezren mutattak is aktivitást a tüntetés iránt.

A meghívóban azt írják a szervezők, hogy nem állunk meg! 2019-ben is folytatjuk az ellenállást a rabszolgatörvények visszavonásáért! Ezért mindenkit várnak 2019. január 5-én, azaz most szombaton, délután 2 órára a fővárosi  Hősök terére, ahonnan a Kossuth térre fognak átvonulni.

Január első hetében nem csak a fővárosban, hanem további 10 nagyvárosban is lesz tüntetés. Demonstrálni fog, Cegléd, Debrecen, Gödöllő, Hódmezővásárhely, Komló, Pécs, Szeged, Szolnok, Szombathely és Tapolca.

Cegléden Január 5-én 17:30-kor kezdődik a tüntetés a Szabadság téren, Debrecenben  szintén január 5-én 18 órára hirdették meg a demonstrációt a Piac utcához a Régi városházához, szintén 18 órakor kezdenek Pécsen is, ám ott január 4-én, ahol a Barbakánhoz hívnak mindenkit.

A tüntetés január 3-án 17 órakor kezdődik Szegeden a Dugonics téren, Szombathelyen a Domus üzletháznál január 4-és, és Gödöllőn is, január 4-én lesz a tüntetés.

Január 5-én Komlón a Zrinyi térre és Szolnokon a Tiszai Hajósok terére szerveznek tüntetést most szombat 15 órárkor, míg Tapolcán a Fő térre 14 órakor és Hódmezővásárhelyen a Kossuth térre 15:45-re várnak mindenkit, aki nem ért egyet a rabszolgatörvénnyel.

(A linkekre kattintva a tüntetések facebook eseményeit érheti el!)

A szervezők még egy fontos felhívással is éltek: ha megteheted, támogasd hozzájárulásoddal a tüntetés megvalósulását. Az adományokat a tüntetés költségeire (színpadra, jó hangosításra) kérjük. Ha lesz fennmaradó összeg, azt a további ellenállás, demonstrációk, sztrájkok szervezésére fordítjuk. Paypal: https://goo.gl/GVNZ2S

Átutalással: Humán Platform Egyesület, 16200223-10030541, MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt. 1062 Budapest, Andrássy út 98., SWIFT kód: HBWEHUHB, IBAN HU41 1620 0223 1003 0541 0000 0000, A közleménybe kérjük ezt írjátok: Jan5

 

A szervező szakszervezetek és pártok arra kérnek mindenkit, hogy hívjátok meg ismerőseiteket, osszátok meg az eseményt, hogy minden eddiginél többen legyünk 2019 első óriási tüntetésén!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here