illusztráció
Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ameddig a nép az utcán tüntetett a rabszolgatörvény ellen és nyelte a könnygázt, addig Fideszék állófogadáson múlatták az időt. Két nap alatt több, mint húsz millió forintot bulizott el a Fidesz Karácsony előtt, csak állófogadásra több mint nyolcmillió forintot költött a kormánypárt, a megrendelésekkel haveri cégek jártak jól- járt utána a Népszava

Ameddig Karácsony előtt a munkavállalók az utcán tüntettek, hatalmas pénzeken szerveztek luxuspartikat maguknak Fideszék ugyanis arról számolt be a Népszava, hogy komoly összegeket költött karácsony előtti rendezvényeire a Fidesz országgyűlési frakciója.

Az nap, amikor az MTV székház előtt hatalmas tömeg tüntetett, mert nem olvasták be az ellenzék petícióját, azaz december 17-én egy állófogadásra fizettek ki Fideszék 8,67 milliót, egy nappal később, egy közelebbről meg nem nevezett luxusrendezvényre költöttek 11,65 millió forintot.

Ráadásul mindezt olyan szerződésekkel, amelyekre nem vonatkozik a közbeszerzési törvény – derül ki a parlament.hu üvegzseb aloldalára feltöltött dokumentumokból.

A Népszava azt is megírta, hogy a Fidesz-frakció részéről Kocsis Máté és Rozgonyi Eszter írta alá a szerződéseket, de a kivitelezők is ismerősek lehetnek. A méregdrága állófogadást a Csónakázótó Vendéglátóipari Kft. szolgáltatta a Fidesz elitnek, ami 2018-ban két parlamenti szaloneseményt is lebonyolított a kormánypárt megbízásából – a társaságban egyébként társtulajdonos a kormányközeli Valton-vezér Varga Lajoshoz köthető CFTP Hungary Kft.

A december 18-i rendezvényt pedig a Rendezvényguru Kft. vitte el, ami szintén több alkalommal szervezett programot a kormánypárti frakciónak. A Rendezvényguruban társasági tag Varga Szilvia, aki a hvg.hu cikke szerint több mint egy évtizeden át koordinálta a Fidesz programjait: Varga a második Orbán-kormány alatt a Hungarofest nemzeti rendezvényszervező divízióját is irányította, és tagja volt a közmédia Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumának is.

A Rendezvényguru egyébként 2017-ben sem járt rosszul: 13 milliós megbízást kapott az ’56-os emlékév kapcsán a Magyarország vendégei elnevezésű programmal összefüggő feladatokra; még ugyanabban az évben pedig közel 11 milliós forintos bulit is szervezhettek a Fidesznek a Bálnában – a 168 Óra szerint a kormánypárt ennyit fizetett a nemzeti konzultációs kampányt záró rendezvényért.

Nos oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, ameddig a nép az utcán tüntet a rabszolgatörvény ellen és nyelte a könnygázt, addig Fideszék állófogadáson múlatták az időt.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here