Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Már beszámoltunk róla, hogy minden jel szerint nem fog túl jól indulni Orbán Viktornak 2019. Ugyanis az ellenzék egy hatalmas fővárosi tüntetéssel kezdi az idei esztendőt, azonban nem csak Budapesten folytatódnak januárban a rabszolgatörvény elleni tüntetések, hanem további 10 nagyvárosban is lesz tüntetés. Demonstrálni fog, Cegléd, Debrecen, Gödöllő, Hódmezővásárhely, Komló, Pécs, Szeged, Szolnok, Szombathely és Tapolca.

Rég nem látott intenzitású tüntetéssorozat tört ki 2018. év végén, miután a Fidesz a parlamenti szabályokat áthágva, átszuszakolta a parlamenten a rabszolgatörvényt, ami az eddigi túlóra számot 400 órára növelte.

2019. januárjára sem csitult az országos népharag a Fidesz törvényével kapcsolatban, 7 megyében, Pest, Hajdú-Bihar, Csongrád, Baranya, Jász-Nagykun-Szolnok, Vas és Veszprém megyében  és 10 városában fognak tiltakozni

 

A megyei tüntetések is Január első hetében lesznek, mint ahogy a fővárosban.

Január 5-én Cegléden 17:30-kor kezdődik a tüntetés a Szabadság téren, szintén január 5-én Debrecenben 18 órára hirdették meg a demonstrációt a Piac utcához a Régi városházához, szintén 18 órakor kezdenek Pécsen is, de január 4-én, ahol a Barbakánhoz hívnak mindenkit.

A tüntetés január 3-án 17 órakor kezdődik Szegeden a Dugonics téren, ahol beszédet fog mondani többek között Mihálik Edvin a Momentum képviseletében, Tarnay Kristóf a Szegedi Civil Hálótól, Szabó Sándor Szeged város MSZP-s parlamenti képviselője, Naszály Gábor az Egységes Közlekedési Dolgozók Szakszervezetének elnöke, Radics Gábor a Szegedi Gumigyári Szakszervezetének titkára.

A tömeg ezután a Dugonics térről a Kárász utca, Széchenyi tér, Anna kút érintésével át fog vonulni a Csongrád Megyei Kormányhivatal Rákóczi téri épülete előtti térre a Nagy Imre szoborhoz, itt beszédet fog mondani többek között, Binszki József a DK képviseletében, Kiss Ernő a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezetének megyei elnöke,Tóth Péter a JOBBIK képviseletében és
Kovács Tamás a Párbeszéd részéről

Szombathelyen is jaunár 4-én a Domus üzletháznál 17 órakor kezdődik a tüntetés, ahol a beszédek lesznek majd ezt követően a városon keresztül vonulva a Fidesz irodáig megy a tömeg.

Gödöllőn az Alsóparkban is 17 órakor kezdődik a demonstráció, de ott január 4-én lesz a tüntetés,  Itt beszédet fog mondani, Varju László országgyűlési képviselő, DK, Holló István, Modern Magyarországért Mozgalom elnökségi tagja és Donáth Anna, Momentum Mozgalom alelnöke

Január 5-én Komlón a Zrinyi térre és Szolnokon a Tiszai Hajósok terére szerveznek tüntetést most szombat 15 órára, míg Tapolcán a Fő térre 14 órakor és Hódmezővásárhelyen a Kossuth térre 15:45-re várnak mindenkit, aki nem ért egyet a rabszolgatörvénnyel.

(A linkekre kattintva a tüntetések facebook eseményeit érheti el!)

Közben a szakszervezetek által január 5-ére meghirdetett fővárosi tüntetés Facebook eseményére már most 56 ezer meghívott van és ebből már több mint 30 ezren mutattak is aktivitást a tüntetés iránt.

A fővárosi tüntetés meghívójában azt írják a szervezők, hogy nem állunk meg! 2019-ben is folytatjuk az ellenállást a rabszolgatörvények visszavonásáért! Ezért mindenkit várnak 2019. január 5-én, azaz most szombaton, délután 2 órára a fővárosi  Hősök terére, ahonnan a Kossuth térre fognak átvonulni.

A szervező szakszervezetek és pártok arra kérnek mindenkit, hogy hívjátok meg ismerőseiteket, osszátok meg az eseményt, hogy minden eddiginél többen legyünk 2019 első óriási tüntetésén!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here