Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Na jó ez most már nem az első esett, hogy a Fidesz kommunikáció nettó hülyét csinál az ellenzéki nyilvánosság legnagyobb hanggal bíró észosztóiból, azokból, akik két pofára szoktak kollaboránsozni, szidni az ellenzéki pártokat és magukat a tökéletesség zsinórmércéjének állítják be. Ebből most már elég okoskák, nem lehet agyatlanul kiszolgálni a Fidesz-kommunikáció érdekeit.

Nagyjából az ellenzéki nyilvánosság működése annyira kiszámítható, mint amikor valaki eldobja a blökinek a gumicsontot és az láss csodát visszahozza. Nem az első eset, amikor az ellenzék hasznos istenbarmai szépen visszahozták a kis csontot a jó Fidesznek.

Tegnap este az ellenzék legokosabbik fele szépen neki állt pampogni, hogy a Legyen Ön is Milliomosban egy propaganda kérdés volt. Miért mi a francot vártok egy propaganda csatornától?

Miközben azon ment a nyálcsorgatásotok, hogy jé tényleg propaganda TV a TV2, ami már szinte mindenkinek evidencia, tehát újat nem mondtatok, három a Fidesz-kommunikációnak nagyon fontos információt szépen elmagyaráztatok a magyar társadalomnak. Ráadásul rosszul, kritika nélkül, de erről majd később.

Szóval az első információ, amit sikeresen elmagyaráztatok, hogy újra van Legyen Ön is Milliomos, ráadásul nem az RTL-en, hanem a TV2. Ezzel megspóroltattok Andy Vajnának kb. egy 100 millás reklám kiadást. Köszöni szépen az amúgy sem szegény Fidesz-rendszer.

A második, hogy szépen okosan eltereltétek az emberek figyelmét pl a rabszolgatörvényről, a bíróságokról, meg a közmédiáról. S rátereltétek a figyelmet a harmadik információra, ami a Fidesznek egy pozitív információ, hogy 5 százalékra csökkent az UHT és ESL tej ÁFÁ-ja, s ezt is rosszul mondtátok el, mert ez valójában egy rossz intézkedés.

Nos, hogy tudta volna a tej ÁFA csökkentésről szóló információt ilyen hatékonyan áthozni a Fidesz? Kiáll Töhötöm József, UHT és ESL tej ÁFÁ-ért felelős főizé és elmondja, hogy csökkent a UHT és ESL tej ÁFÁ-ja. Egy, ez tök érdektelen, kettő, erre így el tudja mondani az ellenzék hogy miért nem jó lépés ez.

Nos, most Ti nagy ellenzéki észosztók ezt úgy mondtátok el az embereknek, hogy az ÁFA csökkentéssel, tehát az intézkedéssel, amit nem győzök hangsúlyozni, hogy rossz lépés,  semmi bajotok nincsen, csak azzal, hogy a Legyen Ön is Milliomosban volt egy ilyen kérdés.

Azt már nem mondtátok mellé, hogy azért rossz lépés ez, mert csökkent már pl a sertéshús és a halak ÁFÁ-ja is 5 százalékra az elmúlt években, csakhogy az emberek kb. 3 hónap múlva ebből már semmit nem érzékeltek, mert ugyanazon az árszinten volt az áruk mint korábban. Most meg már drágább is a hal meg a sertés mint az ÁFA csökkentést megelőzőleg. Tehát, a multi járt jól ezzel és nem az emberek.

Logikus ez, hiszen ha csak egy terméken csökkented az ÁFÁ-t attól nem csökken az árak színvonala, nincs azaz érzésed, amikor pár hónap múlva vissza emeli a kereskedő az árát, hogy hu ez de drága, mert a mellette lévő termékhez képest nem az. Tehát annak, hogy egy termék ÁFÁ-ját csökkenti a kormányzat az égvilágon semmi haszna nincsen, csak a külföldi kézben lévő élelmiszer láncok nyereségét növeli hosszútávon és nem az emberek költségeit csökkenti.

Csak a végén jegyzem meg, hogy az MSZP még 2014-ben kezdeményezte, az alapvető élelmiszerek ÁFÁ-jának a csökkentését, 27 százalékról 5 százalékra, akkor el is mondta a fenti érvelést az MSZP, hogy miért kell egyszerre megcsinálni, mindegyiket és nem egyet, egyet. Nos, a pártnak igaza lett.

S tényleg csak zárás kép, a románok a radikális ÁFA csökkentést az élelmiszerek területén meglépték, egyszerre csökkentették mindegyik alapvető élelmiszer ÁFÁ-ját s valóban eltudtak érni tartós árszínvonal csökkenést.

Szóval kedves ellenzéki nagyon okos kollégák, az UHT és ESL tej ÁFA csökkentéssel nem az a baj, hogy benne van a kérdések között a Legyen Ön is Milliomosban, mint ahogy Ti most sikeresen elmagyaráztátok Magyarországnak, hanem az, hogy egy ócska rossz lépés. Olyan jó lenne, ha mielőtt megírjátok a veretes nagy hangú posztot néha az agyatokat is használnátok és nem hű foxi-maxiként kiszolgálnátok Fidesz ügyes kommunikációs húzásait.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here