Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagyon humoros jelenetről számolt be Mesterházy Attila, az MSZP korábbi elnöke Facebkoon. Tapolcán a Fidesz ellentüntetéssel próbálkozót erőt mutatni, de alig 20-an mozdultak meg a 18 ezres városban a kormánypárt hívó szavára.

Ma Tapolca is tüntetett a Fidesz gyalázatos törvénye, a rabszolgatörvény ellen a beszámolókból kiderül, hogy a kisváros Fő terén kb 400-500 tüntető gyűlt össze, akik kiálltak a munkavállalók jogaiért.

Mesterházy Attila, az MSZP korábbi elnöke számolt be Facebookon arról, hogy a helyi Fidesz egy ellentüntetéssel próbálkozott, ám minden jel szerint Tapolcán is igen komolyan megfogyatkozott már a kormánypárt lelkes bázisa, alig jöttek el húszan kiállni a kormánypárt mellett. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy még a városi Fidesz teljes tagsága sem ment el erre a tüntetésre.

A város megmaradt 20 fideszese büszkén kiállt a rabszolgatörvény mellett.

Az MSZP politikusa viccesen megjegyzi, hogy egy lelkes fideszes megdobta hóval, azt mondta szeretetből, majd hozzáteszi, hogy voltak ott többen köztük, akik korábban még az MSZMP “székházát védték” lelkesen a rendszerváltás előtt.

Takács Péter, a Societas- Baloldali Ifjúsági Mozgalom tapolcai elnöke is írt egy beszámolót a Fideszes ellentüntetésről Facebookon, ebben azt írja, hogy  „amikor a Fidesz iroda elé értünk, egy nagyjából 20 fős társaság várta az ellenzéki tüntetőket. Ha jól tudom, azt ígérték, hogy majd 200-an „védik” a Fidesz- pártházát.”

Kb félezer ember tüntetett Tapolcán a rabszolgatörvény ellen

A Tapolcai Újság beszámolója szerint, először Árvai Gábor tapolcai MSZP-elnök szólította meg az érdeklődőket, beszédében ostorozva az Orbán-kormányt, illetve a “Rabszolga-törvény”-nek nevezett törvénymódosítást, majd Mesterházy Attila, egykori pártelnök, szocialista országgyűlési képviselő állt a mikrofon mögé. Több más mellett a “Rabszolga törvény” visszavonását követelte, valamint kevesebb rendőri túlórát, független bíróságokat, Európai Ügyészséget és független közmédiát.

Rig Lajos jobbikos országgyűlési képviselő hasonló gondolatokat osztott meg a résztvevőkkel, ám tapolcaiként lokális elemeket is említett, mint például a 2012-es tapolcai kórházi tüntetést, amelyben szakszervezeti vezetőként vett részt. Illetve azt is, hogy mára sokakat megfenyegettek a kórházban is, ezért félnek az emberek.

Egyébként Rig még január 3-án nyilvánosságra hozott egy beszélgetést melyben az olvasható, hogy fenyegetik a dolgozókat a tapolcai kórházban, ha el mernek menni erre a tüntetésre! Igazi fideszes módszer…de egyszer mindennek vége lesz!

Nos kedves olvasó, arra kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, a Fidesz milyen csúnyán felsült Tapolcán!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here