Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fideszhez közeli propaganda portál, az Origó arról hazudozik, hogy a tegnapi tüntetésen az ellenzék bejelentett valamilyen migránspárti közös listát, ezt az álhírt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezető is elhitte és Facebookon reagált rá, azt írta hogy ez a Soros-lista. De a történetnek itt még nincs vége!

A tegnapi ellenzéki tüntetésről az Origó összerakott egy szörnyen erőltetett álhírt, hogy tegnap az ellenzék bejelentett valamilyen migránspárti listát az Európa parlamenti választásokra és akkor ezen fog indulni a Gyurcsány, Jobbik meg az MSZP meg mindenki… Röviden nem történt ilyen bejelentés.

Akik a kormánypárti médiából tájékozódnak elmondom, hogy még csak szó sem volt migránsokról az ellenzéki tüntetésen, a Fidesz az, aki kizárólag a migránsokkal törődik, az ellenzék a magyar emberek mindennapi problémáiról beszélt.

Szegény Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is beszívta az Origó kamu hírét és azt hitte tényleg történt ilyen bejelentés, megosztotta az Origó álhírét és reagált is rá, hogy ez a Soros-lista.

Erről az Origó egy posztban büszkélkedett el, hogy milyen frankó kis hazug propagandát csináltak, szerencsétlen Fidesz vezető is beszívta és még kommentelte is, majd beágyazták a posztba Kocsis Máté Facebook bejegyzését.

Igen ám, csak közben valakik szólhattak Kocsis Máténak, hé Te Máté figyelj már, azt ugye tudod, hogy ilyen bejelentés nem történt az ellenzéki tüntetésen, úgy hazugság az Origó cikke ahogy van és Kocsis ezt nyilván vállalhatatlanak érezte és törölte is az Origó hazug posztját a Facebook oldaláról.

Most pedig az éktelenkedik az Origó címlapján, hogy ez a poszt törölve lett:

 

Nem zseniális, hogy már a Fidesz vezetői sem tudnak különbséget tenni a hazug propaganda médiájuk álhíreiben és ő maguk sem tudnak tájékozódni belőle?

Eljött ez a napi is, hogy Kocsis Máténak annyira vállalhatatlan volt az Origó hazugsága, hogy inkább törölte azt a saját oldaláról. Nos, így tessék a Fidesz médiának bármit is elhinni!

Téged olvasónk, pedig arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, az Origó már olyan hazugságokat gyárt, amit már a Fidesz vezetői sem mernek felvállalni!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here