Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Január 6-án azaz vasárnap időközi önkormányzati választást tartottak,  a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városban Edelényben, ahol ismét a Fidesz jelöltje került a második helyre.

Nem kezdődik túl jól a Fidesznek 2019., ugyanis az év első időközi választásán Juhász Andor Józsefnét, a Civil Összefogás az Edelényi Változásokért Egyesület jelöltjét választották meg Edelény 2-es számú választókerületének új önkormányzati képviselőjévé a vasárnap tartott időközi választáson – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei város jegyzője az MTI-t.

A választáson nem indult semelyik országos ellenzéki párt sem, így a Civil Összefogás az Edelényi Változásokért Egyesület jelöltje Juhász Andor Józsefné lett a Fidesz egyetlen érdemi kihívója. Tehát az egy az egy ellen stratégia itt is működött.

Vasárnap a választói névjegyzékben szereplő 1048 edelényi közül 401 járult az urnák elé, így a részvételi arány 38,26 százalékos volt.

A három jelölt közül végül is a civil szervezet színeiben induló, Juhász Andor Józsefné 201 szavazatot kapott, ez a szavazatok 50,1 százalékát jelenti. Míg Loj Balázsra, a Fidesz-KDNP jelöltjére csupán 193 szavazat érkezett, ez 48 százalékos támogatottságot eredményezett.  Indult még egy független jelölt is, Tornai Sándor. Ő rá 7-en adták voksukat.

Az időközi választást azért írták ki, mert a választókerület korábbi képviselőjét,  egy önkormányzati cég ügyvezetőjévé nevezték ki, ezért lemondott posztjáról.

A propaganda nyilván nem számol be arról, hogy a Fidesz rögtön egy választási buktával kezdte 2019-et, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, a Fidesz legyőzhető!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here