Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Fekete-Győr András az egyik decemberi tüntetésen emelt a magasba, majd dobott el egy füstgránátot a rendőrök felé, a Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt nyomoz az ügyben, írja a hvg.hu.

A napokban a kormánypárti sajtóban megjelent a hír, hogy már a Központi Nyomozó Főügyészségen van a feljelentés Fekete-Győr András füstbombázása miatt, miután a Momentum elnöke a december 13-i, Kossuth téri tüntetésen feltartott, majd eldobott egy füstgránátot. A feljelentést a kormány párti lapok szerint egy feljelentéseiről ismert magánszemély tette a BRFK-nál, ők továbbították azt az ügyészségnek.

A hvg.hu levelet írt a Központi Nyomozó Főügyészségnek, azt kérdezték, döntött-e már a vádhatóság a nyomozás megindításáról vagy a feljelentés elutasításáról. A főügyészség válaszából kiderült, a feljelentést a magánszemély mellett a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda is megtette, ezek alapján a Központi Nyomozó Főügyészség Budapesti Regionális Osztálya hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt már december 18-án nyomozást rendelt el.

A főügyészség válasza után a portál megkereste Fekete-Győr Andrást, aki azt mondta, hivatalos értesítést még nem kapott, amiben arról tájékoztatták volna, nyomoznak az ügyben.

Fekete-Győr hozzátette, az a politikai rendszer, ami nem hajlandó tárgyalni, ami csak az erő nyelvén ért, az ne lepődjön meg, ha az emberek visszatámadnak. A felelősség azokat terheli, akik a rendőrsorfal mögé bújva belekényszerítik az embereket abba, hogy csak elzavarni lehessen őket. A felelősség tehát Orbán Viktort és kormányát terheli az utcai ellenállás minden pillanatáért.

Az esetről azt mondta, a tüntetésen szerinte egy veszélytelen, játékboltban kapható füstképzőt dobott el, miután a rendőrök felszólítás nélkül lőtték a könnygázt fiatalok és idősek arcába.

Természetesen semmilyen olyan eszközt nem használtam, ami sérülést tudna okozni. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem akartam senkinek sem ártani, a rendőrökért is tüntettem. Politikai véleményt nyilvánítottam ki, sok ezer emberrel közösen.

Leszögezte, tetteiért vállalja a felelősséget. Azonban üzent a Központi Nyomozó Főügyészségnek is:

A “közmédiában” a képviselőket verő fegyveres biztonsági őrök ellen nem indul eljárás? Miért nem nyomoznak akkor, amikor a papíron hétszázezer forint megtakarítással rendelkező Orbán Viktor hatvanpusztai kastélyban lakik, és milliárdos luxusjachtokkal, illetve magánrepülővel utazik? Mit csinál az uniós pénzeket ellopó Tiborcz István szabadlábon?

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here