Orbán 9 év után először most tartott kormányinfót, ahol eléggé belekavarodott a migráns dumába. Már csak egy gonoszkodó kérdésünk van vajon nagyot bakizott vagy elszólta magát?

A teljes magyar sajtó hasra esett, hogy 8 év kormányzás után Orbán végre méltóztatott sajtótájékoztatót tartani, ahol a médiamunkások kérdezhettek tőle. Nekem elsőre az jutott eszembe, hogy jó nagy sz@rban lehet, ha már erre kénytelen ráfanyalodni.

Orbánon is látszik, hogy nem megy ez már úgy mint 20 éve, sokszor meg- meg akadt ráadásul a migráns propagandába is belekeveredett a végére.

A kormányinfo felvezető negyed órás beszédének végén nyilván megint eltolta a szokásos migráns dumát, hogy vannak a migrációpártiak és migrációellenesek. Csak hogy sikerült neki ezt a két fogalmat összecserélnie és a sajtótájékoztatón (15:56-nél) a következőt mondja:

Mi is világosan megfogalmaztuk a célkitűzéseket, szeretném ezt megismételni, az szeretné a magyar kormány, hogyha Európa, az európai unió minden intézményében a BEVÁNDORLÁSPÁRTI erők kerülnének többségben.

S az egészben az a legviccesebb, hogy fel sem tűnt neki, hogy mit mondott és folytatta tovább, nem javította ki a kijelentését.

Persze nyilván gonoszkodó felhanggal felmerül bennünk a kérdés, hogy vajon ez egy baki volt vagy elszólta-e magát Orbán?

Ha arra gondolunk, hogy letelepedési kötvény címszóval már 20 ezer bevándorlót engedett be hazánkba az Orbán -kormány, akkor koránt sem biztos, hogy ez baki volt.

Oszd meg, hogy mindenki lássa, Orbán már koránt sem a régi, szegény már igen komolyan belebakizik a süketelésbe.

MEGOSZTÁS