Nincs egyedül, ha már Ön sem tudja nyomon követni, hogy pontosan mi is van a januári nyugdíjak kifizetésével. Sikerült a béna kacsa  kormányunknak egy remek kis nyugdíjkáosszal kezdeni 2019-et. Nem akarok senkit se elkeseríteni de még csak január van.

Lendvai Ildikót, az MSZP elnökét is megszólalásra késztette a pénteken bemutatott nyugdíjkáosz, melynek a vége kb az, hogy már senki se tudja, hogy mi van. Van olyan aki már megkapta a januári nyugdíjat, de sokan még várják mikor is jön a nyugdíj.

Lendvai Ildikó egy fanyar írásban elmondja, hogy pontosan mi itt a baj, íme:

Rájöttem, mi a baj. Alapvető félreértés van köztünk és az állam között. Mi úgy tudjuk, az állam arra való, hogy az adónkból pl. rendszeresen elvigyék a szemetet, időben kifizessék a nyugdíjat, a kórházakban gyógyítsanak, az iskolákban tanítsanak, ne mászkáljanak patkányok a városokban, viszont működjenek a nyilvános WC-k.

Ők valamiért úgy tudják, az a dolguk, hogy egy tucatnyi tévécsatornán dicsérjék saját magukat, idióta kérdőíveket küldözgessenek, és időnként a miniszterelnök boldog karácsonyt kívánjon vagy “helló, röfi!” felkiáltásokkal buzdítsa a háziállatokat.

Olyan ez, mintha csőtöréskor kihívnám a vízvezetékszerelőt, ő viszont egy fatális tévedés folytán úgy gondolná, hogy javítás helyett azt várom: énekelje el a Luxemburg grófjából a “Polkatáncos voltam egykor én” című dalt.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here