Időközi választást tartottak január 13-án vasárnap Sajószentpéter 1. egyéni választókerületében, amelyet a Jobbikos képviselő, Hernádi Norbert halála miatt írtak ki.

Mai időközi választáson egy újabb buktát  gyűjtött be a Fidesz által támogatott jelölt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kisvárosban, Sajószentpéteren ahol   az MSZP-DK közös jelöltje nyerte meg a mandátumot.

A névjegyzékben szereplő 1121 közül ma 343-an járultak az urnákhoz, tehát a választásra jogosultak 30 százaléka vett részt a voksoláson.

Szoros versenyben Kovács Mihály, az MSZP-DK jelöltje 124 szavazattal nyerte, míg a Függetlenként induló, de Fidesz támogatását élvező Fóris István csupán 117 voksot kapott.

Érdekesség, hogy bár a körzetet még 2014-ben a Jobbik nyerte meg, most csupán a 4. helyen végzett az ellenzéki párt jelöltje. Bárány László, független jelölt  45 szavazattal (13.24%) megelőzte Egyed Zsoltot a Jobbik jelöltjét, aki 22 szavazatot (6.47%) szerzett csupán.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy kikapott a fideszes a választáson, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, a Fidesz legyőzhető!

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here