Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az MSZP-s Európa parlamenti  képviselőt a tudta nélkül fényképezték a menzán, a képekből lejárató riportok születtek. Ujhelyi telefonon szembesítette a riportert az etikátlan viselkedésével, és fölvette a beszélgetést.

Ujhelyi István szocialista EP-képviselő videóra vette, ahogy telefonon ledorongolja az EchoTV riporterét, Bohár Dánielt, amiért az EchoTV stábja a tudta nélkül fényképeket készített róla az Országgyűlés Képviselői Irodaházának a menzáján.

A beszélgetésből kiderül, hogy Ujhelyi találkozott a stábbal az étteremben, köszöntek egymásnak, de arról nem szóltak neki, hogy fényképezni fogják. Később többek között a Tényekben, az Origón, és a PestiSrácokban is jelent meg riport a képekkel, azzal a felütéssel, hogy Ujhelyi és a Jobbik-elnök Sneider Tamás is lebukott, hogy az olcsó menzán esznek.

Ujhelyi a videóhoz írt egy posztot is, mint írja:

„Saját fegyverét fordítottuk a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló EchoTV riportere ellen. Hétfőn sunyi módon fényképeket készítettek rólam a Képviselői Irodaház menzáján, majd azt úgy állították be, mintha bármiben is „lebuktam” volna.

A teljes hazugsággyár ezzel volt elfoglalva, a kormánygépezet minden bugyrában felköhögték a kreált történetet. Miközben tehát Kövér László házelnök a parlamentből, Orbán Viktor pedig a kormányinfókról tiltja ki a Fidesz politikájával szemben kritikus – de legalábbis kérdezni merészelő – orgánumokat, addig a közpénzből kitartott lakájmédia sunyin fotózgat a menzán. Ahol egyébként utána kedélyesen falatoznak.

Úgy döntöttem: elég a pökhendiségből és saját fegyverét fordítom a kormánygépezet részeként működő Bohár Dániel és csapata ellen. Ugyanúgy készítettem felvételt róla, ahogyan ő szokta rólunk. Ha a kormánypárt katonájaként viselkedik, akkor ugyanolyan közszereplő. Alább telefonbeszélgetésünk rövid kivonatát nézhetik/hallgathatják meg, amely során a propagandista előbb tagadja, majd megzavarodva beismeri a sunyi képkészítést.

Sőt, önleleplező módon egyenesen nem is újságíróként, hanem már a kormányoldal képviselőjeként beszél, amikor többes szám egyes személyben védekezik. Tanulságos. Ennyit az újságírói szakmát megbecstelenítő, közpénzből eltartott pártpropagandisták működéséről.”

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here