Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Fu emberek, most a Fidesz-propaganda nagyon ráérzett Magyarország botrányaira. Kezdődött az ellenzék rémtetteinek bemutatása,  a „diáktüntetőlány lógott az iskolából” hír megszületésével, majd kinyomozták, hogy Ujhelyi István tálcás menüt evett. De ennek a Pulitzer-emlékdíjért kiáltó újságíró tényfeltárás-sorozatnak még nincs vége: Hadházy Ákoson lyukas zokni volt!

Nem kedves olvasó, nem viccelek és nem a Hír Csárdát tetszik olvasni. Tényleg itt tart a Fidesz-propaganda. S megvallom kellett egy kis idő, hogy felfogjam, hogy most tényleg azt olvasom, mint amit látok.

Most a Fidesz fiúk nagyon ráéreztek erre és igazuk is van, mi ahhoz képest egy rabszolgatörvény, hogy ellenzéki diáktüntető lógott az iskolából? Most te ne mond nekem, hogy szerinted az a botrány, hogy Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor felcsúti haverja lett Magyarország leggazdagabb embere, amikor Ujhelyi István tálcás kisadag menüt eszik egy menzán. Mégis miből???

Ne gyere nekem lécives azzal, hogy a Fidesz kilóra felvásárolta a magyar médiát, Matolcsy az MNB alapítványokból csorgatta ki a nagy lóvékat, amelyek elvesztették közpénz jellegét, Kósa mamának lett egy sertéstelepe, Lázár és Semjén luxus vadászatokra jár, Rogán a Pasa-parkban éldegél hogy ezek a botrányok, amikor Hadházy Ákosról kiderült, hogy kilyukadt a zoknija.

Legalább most már tudjuk a Fidesz-újságírás rendező elvét: az országot szét lehet lopni ha az ember Fidesznyik, de nem ehet kismenüt, nem lóghat a suliból és nem lyukadhat ki a zoknija sem, ha ellenzéki.

Mi ellenzékiek hülyék vagyunk, hogy szerintünk nagyobb baj, hogy bedarálják a demokráciát, a munkavállalókat odadobják a multiknak és kifosztják az országot. Igen Mi ellenzékiek kretének vagyunk, hogy tálcás menüt evő Ujhelyikre és olyan Hadházykra bíznánk inkább az országot, akiknek kilyukad a zoknijuk.

S rendben is van ez így. Mert a képlet ezután világos, aki szerint lopni lehet, az szavazzon a Fideszre, aki szerint az a probléma, hogy egy politikusnak kilyukad a zoknija, az szavazzon Orbánra. Aki meg úgy gondolja, hogy lopni bűn, de nem gáz ha egy embernek véletlenül lyukas a zoknija, az szavazzon az ellenzékre.

Nem kell lázadni, csak tartsa be mindenki a fentieket, mert azt nem én mondom, hanem a propaganda média ezt üzeni a magyar társadalomnak. Kivételesen, remekül is teszi. Mert valóban ez a fő különbség az ellenzék is a Fidesz között. Pulitzer-emlékdíjat nekik a lyukas zokni leleplezéséért!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here