Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az országgyűlés sajtófőnöke mai nappal hivatalosan is kitiltotta a Mészáros Lőrinchez kötődő Echo TV munkatársát a parlamentből, mivel ismét megszegte a ház szabályait. A TV-társaság is elismerte a szabálysértést.

Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője saját Facebook oldalán hozta nyilvánosságra azt a határozatot, melyből kiderül, hogy kitiltották az Országházból és az Országgyűlési Irodaház helyiségeiből az Echo TV munkatársát, aki nemrég titokban lefotózta Ujhelyi Istvánt a Képviselői Irodaház menzáján. Ezután élt Ujhelyi István panasszal aminek a vége ez a kitiltás lett.

Majd később azokat a fényképeket különböző  Fidesz-közeli médiumok Ujhelyit lejárató cikkekhez használták fel.  A most meghozott kitiltó határozatból az is kiderül, hogy az Echo TV-s nem először szeget szabályt.

Az Országgyűlés sajtófőnöke – a képviselő hivatalos bejelentésére reagálva válaszul – közölte, hogy az Echo TV elismerte, a most elmarasztalt tevékenységet. A TV munkatársát az ülésszak végéig kitiltották az országházból.

„A nevét csak azért takartam ki, mert nem a személyét, hanem az általa képviselt arrogáns, etikát és erkölcsöt nem ismerő lakájmédiát kívánom Önöknek megmutatni. Ideje észrevenniük, hogy nekik sem lehet mindent. Hiába hiszik azt, hogy a Fidesz-kormány kiszolgálószemélyzeteként, politikacsináló közszereplőként a rezsim védelmét élvezik. Rosszul hiszik” – fogalmazott Ujhelyi.

Nos nyilván a propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy a munkatársuk annyira megsértette a ház szabályt, hogy az amúgy fideszes vezetésű parlament kénytelen volt őt kitiltani ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, már durva szabályszegésektől sem riad vissza a Fidesz-média, hogy egy ellenzékit lejárasson.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here