Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Amikor a színpadon felcsendült Oláh Ibolya Magyarország című száma, pár százan megindultak a Lánchíd felé.– számolt be az index

Nagyjából harminc tüntető felment a hídra, megbénítva ezzel a forgalmat. Azt skandálják, hogy „megvárunk, megvárunk”, üzenve ezzel a többi demonstrálónak.

A forgalom ezzel meg is bénult, az autók nem tudnak kijönni a körforgalomból, de az alagútból sem. Utóbbinak a végéig áll a kocsisor, és a hídon is még nagyjából tíz autó vesztegel.

Időközben százas nagyságrendőre duzzadt a hídfoglalók száma, akik időközben a hídon a pesti hídfő felé indultak el, de ott egy rendőrsorfalba ütköztek.

via: index

A Lánchíd úttestjén nem tudnak Pest felé vonulni a tüntetők, mert rendőrsorfal állja útjukat. Az úttest szélén lévő korlátokon átbújva, a járdán mehetnek, de ezt sérelmezik- írja az index

Időközben készenléti rendőrök szólították fel a Lánchídon álló 100-150 embert, hogy hagyják el az úttestet, mert szabálysértést követnek el.

Ennek eleget téve páran lemenet ugyan a Lánchíd úttestjéről, de egy keménymag leült, leguggolt az útra. Néhányan a híd pesti hídfőjénél sorfalat álló rendőrökkel vitatkoznak. Tehát egy patthelyzet alakult ki a hídnál.

A HVG azt írja, hogy az egyik ismert tüntető, Tuareg beszélt a rendőrökkel: „Szeretném megköszönni a rendőrségnek, hogy segít blokád alatt tartani a hidat” -utalva a rendőrsorfalra

Azután egy 20-25 perces patthelyzet után léptek a rendőrök. Először egyenként szólították fel az embereket, hogy hagyják el az úttestet, majd megkezdték az igazoltatást. Szabó Gábor „Tuareg” nem hajlandó átadni az igazolványát. Egy rendőr erre azt mondta, ez esetben fel fogják jelenteni.

Majd több embert kiemeltek az első vonalban álló tüntetők  közül. Köztük van Tuareg is, többen belecsimpaszkodtak, de hiába, rendőrgyűrűbe zárták, igazoltatják. Összesen három embert emeltek ki. Majd Buda felé is lezárták a járdát, a rendőrök tanácstalannak tűnnek, hogy átengedhetik-e a gyalogosokat vagy sem.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here