Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az ATV Egyenes beszéd című műsorának volt a vendége Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő. Akik elmesélték, hogy pontosan miért is tiltakoznak az MTV épületében. Azt is elárulták, hogy az MTVA-ban dolgozók, akikkel közvetlenül érintkeztek az elmúlt napokban, kedvesek voltak velük, például kaptak tőlük csokit

 

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Szél Bernadett kifejtettet, hogy  jár a tisztelet az ellenzéknek, nem tartható hogy vagy nem hívják be őket a köztévébe, vagy csak olyan kérdéseket kapnak, hogy a mondanivalójukat véletlenül se juttathassák el a nézőkhöz.

Majd ezt Hadházy Ákos kiegészítette azzal, hogy ők és a decemberben velük tiltakozó többi ellenzéki képviselő sokmillió embert képvisel, mindazokat, akik nem a Fideszre szavaznak.

A beszélgetésben elhangzott, hogy a mostani MTVA-beli akciónak két közvetlen célja volt: egyrészt az, hogy Papp Dániel álljon velük szóba, másrészt az, hogy a közleményüket olvassák be.

Ám ennél van két fontosabb cél is, tették hozzá: egyrészt hogy az MTVA vezérigazgatója mondjon le vagy távolítsák el, illetve hogy egy, a kormánypártoknak és az ellenzéknek is megfelelő irányítás legyen az MTVA-ban.

Ami az akció visszhangját illeti, azzal kapcsolatban Hadházy Ákos elmondta: túlnyomórészt támogató üzeneteket kapnak. A szkeptikusabb hangok közül a nagyfia kérdését emelte ki, aki az iránt érdeklődött, hogy az édesapja miért volt bent az MTVA-ban, „ha az igazságot pont annyi ember tudja, mint korábban?”

Az akciójukkal kapcsolatban megjelent kritikus véleményekről Szél Bernadett azt mondta: „aki nem dolgozik, csak azt nem lehet kritizálni”, egyben megismételte: az a végcéljuk, hogy a kormánypártoknak és az ellenzéknek is megfelelő vezérigazgató legyen az MTVA-ban.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here