Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tudom, tudom, hogy már sokan megírták, feldolgozták, amit Bayer Zsolt a legutóbb művelt. Azonban a sok helyes érv mellett nem került kimondásra, hogy miért is volt Bayer Zsolt kirohanása egy különösen gáz dolog.

Nos már ezer portál megírta, hogy múlt vasárnap Bayer Zsolt a szokásos módján ment neki a 19 éves kiskunfélegyházi gimnazista lánynak, sőt már Nagy Blanka, az érintett is reagált  Bayer alábbi szavaira:

„Ő a mi kis Blankánk, a jövő politikusasszonya, ugye, aki ha gimnazista, akkor maximum 18 éves lehet, és már egy igazi, kretén, barom állat. És még csak 18 éves! […] No, hát akkor, kedves Blanka! Az a helyzet, hogy te nem hős vagy, hanem egy szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli. És hogyha így folytatod, akkor belőled nem hős lesz, hanem maradsz egy szerencsétlen, nyomorult, rohadt, kis proli.”

Persze igaz, hogy ezek a szavak azért gázak, mert egy férfi ember, nem beszélhet így egy nőről. Gázak, mert Bayer közpénzen kitömött Fidesz-ember, egy kétkezivel nem beszélhet így. Mert egy felnőtt a gyerekkel…. S hogy Bayernak van felelőssége, mint véleményvezér. Ez mind, mind igaz.

De a legesleggázabb a történetben az, hogy Bayer Zsoltnak a hivatalos iskolai végzettsége, a szakmája, hogy ő középiskolai tanár, méghozzá magyar szépirodalom szakos. Ráadásul Bayer tanított is középiskolában, voltak neki diákjai.

Egy tanár soha, de soha nem beszélhet így egy diákkal.  Akkor sem, ha történetesen nem tanítja és akkor sem, ha történetesen épp most nem tanít. Ez egy szakmai minimum. Egy tanárnak a diákkal szemben, mindig bölcsebbnek kell lennie, még akkor is ha esetleg nem ért vele egyet. Hiszen a tanár ember hívatása az, hogy oktassa és tanítsa a diákokat. Ha így beszél az minden de nem oktatás.

Így Bayer nem elég, hogy a közéletet szépen telehányta, de még a saját szakmáját is szembeköpte. Már nem tisztelik, a saját szakmájuk törvényeit sem.

Arra kérünk, hogy oszd meg, hogy mindenki lássa: már ott tartanak a Fidesz propagandistái, hogy saját szakmájuk szabályait sem tisztelik, ha a hatalomról van szó.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here