Orban Viktor az Európa Parlament ülés után. via politico
Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor osztrák szövetségesesének mondott Kurtz kancellár egy lapinterjúban  véletlenül megcáfolta a Fidesz stratégiáját, amit az Európa Parlamenti választásokra építgettet. Kurtz levezette, hogy az Európai Unió hatékonyan állította meg a migránsokat.

Erősen csökken az unióba érkező migránsok száma, mondta Sebastian Kurz osztrák kancellár egy vasárnapi német lapinterjúban. Az Orbánnal szövetséges konzervatív Osztrák Néppárt (ÖVP) vezetője a Welt am Sonntag című lapban közölt interjúban a tavalyi EU-tanácsi elnökségének eredményeiről szólva kiemelte, hogy „az illegális migráció feltartóztatásában nagyon sok eredményt értünk el, elindítottuk a trendfordulót”.

Kurtz azt is elmondta, hogy az EU-ba illegálisan érkezők száma 95 százalékkal csökkent 2015-höz képest. Ismertet, hogy Brüsszel politikája kettős: a külső határ jobb védelmére és a harmadik (EU-n kívüli) országokkal folytatott együttműködésre koncentrálunk”.

Az eredmények közé tartozik, hogy „világos szabályokat állítottunk fel a Földközi-tengeren tevékenykedő civil szervezeteknek, és együttműködünk az egyiptomi és a líbiai parti őrséggel” – mondta Sebastian Kurz, hozzátéve, hogy kevesebben indulnak el az EU felé vezető veszélyes tengeri úton azóta, hogy az egyiptomi és a líbiai parti őrség elfogja és visszaviszi Észak-Afrikába az embercsempészek hajóit.

A számokból tehát lehet látni, hogy Brüsszel politikája, hogy a migrációt nem Európa, hanem Afrika határainál kell megállítani sokkal eredményesebb, mint az Orbáni-politika. De Kurtz ezzel cáfolta is Orbánt, aki az Európai Uniós választásokra azt próbálja beadni a magyaroknak, hogy Brüsszel támogatja az illegális bevándorlást.

Sőt Kurtz még kimondatlanul, de be is szólt Orbánnak: Az EU-s határ-, és partvédelmi szervezet (Frontex) fejlesztéséről azt mondta: jobb lenne, ha a létszám nem 2027-re, hanem korábban érné el a 10 ezer főt, és ezt éppen olyan tagállamok akadályozták meg, amelyeknek van EU-s külső határa. (Utalva ezzel Magyarországra)

Ezek az országok a nemzeti szuverenitásuk korlátozásától tartanak, amit „ugyan tudomásul kell vennünk, de megérteni én nem tudok”- jelentette ki Kurtz kancellár

Arra kérünk, hogy oszd meg, hogy mindenki lássa, nem igaz amit Orbán Brüsszelről állít, hogy támogatná a bevándorlást. Sőt sokkal hatékonyabb politikát folytat az EU a migrációs válság megállítására, mint a Fidesz.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here