Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Már a két hetesre tervezett demonstráció-sorozat első napján kilométeres sorok torlódtak fel Pécsen a 6-os főút városba vezető mindkét szakaszán. A tüntetők továbbra is a rabszolgatörvény ellen tiltakoznak; a jogszabály visszavonása mellett azt is követelik, hogy a kormány üljön le a szakszervezetekkel tárgyalni és ne hozzon úgy jogszabályokat, hogy azt nem egyezteti az érintettekkel- tudósított az ATV híradója

Mindkét irányban kilométeres kocsisorok Pécs közelében a 6-os főúton a Szentlőrinc felé vezető oldalon. A fél pályát torlaszolták el a demonstrálók a kéthetes sorozat első napján. Az autósok döntő többsége a demonstrálókkal  értett egyet, de volt olyan is, aki csak azért nem támogatta a kezdeményezést, mert úgy se változik semmi.

A Fidesz Pécset is bevetette a kicsinyes módszerét, hogy lekapcsolják a demonstrációra a közvilágítást. A tüntetők felvételei szerint a Budai Vámnál sötétségbe borult a demonstráció. A beszámolók szerint az érdi tüntetésen alkalmazott kicsinyes módszer szerint, itt is lekapcsolták a lámpát a tüntetésre felsorakozott autóknál. A tüntetők azt mondták, hogy reggel öt órakor még úgy tűnt, hogy rendben zajik majd a tüntetés.

„Nem is volt semmi probléma, 6.40-kor, pontosan, megnéztem az órát, amikor jobbról és balról, összesen hat térvilágító oszlopon megszűnt a világítás és körülbelül amíg ki nem világosodott sötétben volt a leálló gépkocsisor és sötétben ment a városi forgalom is” – mondta Nagy Ferenc, a DK választókerületi elnöke.

„Azt szeretnénk elérni, hogy leüljön a kormányfő tárgyalni a szakszervezeti vezetőinkkel, vonják vissza a rabszolgatörvényt és azt szeretnénk, hogy normális, nyolc órás munkával keresné meg az emberek a tisztességes fizetésüket és a túlórát, azt amikor elvégzik azt a következő hónapban kapják meg, nem pedig három év múlva” – nyilatkozta, Vasas Szakszervezet regionális ügyvivője, Benke Norbert.

Pécsen a héten minden reggel kiállnak az autók és naponta 10 óráig  lassítják a forgalmat, de a jövő héttől már délután 13 óráig fognak tiltakozni így Barányában.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here