Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az Index beszámolója szerint a közmédiához tartozó MTI nem adta ki sem a DK és sem a Jobbik közleményét, amiben arra reagálnak, hogy az ügyészség nem indít nyomozást az MTV székházban történt események miatt a köztévé kidobó embereivel szemben

A Hír Hugó is beszámolt róla, hogy botrányos indokokkal, de a Fidesz közeli ügyészség nem indít nyomozást az MTV székházban még decemberben történt események kapcsán.

Hiába az országgyűlési képviselők jogállásáról szóló törvény és hogy a BTK kiemelt védelmet nyújt a hivatalos személyeknek a Fideszhez közeli Polt Péter által vezetett  ügyészség szerint jogszerűen dobták ki az ellenzéki képviselőket a köztévé épületéből a kidobók. Ráadásul az ügyészség a képviselőket fogja megrángatni, ugyanis közérdekű üzem működésének megzavarása miatt viszont elrendelték a nyomozást.

Erre a hírre reagált többek között a DK és a Jobbik is, ám a két ellenzéki pártnak a közleményét az MTI nem volt hajlandó leközölni- írja az Index.

Nos. itt elolvashatja a betiltott két közleményt:

„DK: Az ügyészség lesz a felelős, ha mostantól erőszak ér egy ellenzéki vagy kormánypárti képviselőt

A Központi Nyomozó Főügyészségen dolgozó fideszes pártkatonák ma azt a döntést hozták, hogy törvényes volt az ellenzéki képviselők elleni erőszak az MTVA-székházban. Diktatúrához méltó döntés született.

A Demokratikus Koalíció szerint csak egyféle törvény létezik. Azt nevezzük törvénynek, ami mindenkire egyformán vonatkozik, legyen kormánypárti vagy ellenzéki. A fideszes ügyészség ma úgy döntött, hogy szabad országgyűlési képviselőket verni. Ahol pedig lehet ellenzéki képviselőket verni, ott szabad kormánypárti képviselőket is, hiszen a törvény előtt mindenki egyenlő. A fideszes ügyészség ma két és fél millió ellenzéki szavazót köpött le és mondta ki, hogy nem védi meg a képviselőiket is. Ezek után az ügyészség felelőssége, ha akár ellenzéki, akár kormánypárti képviselőket ér erőszak a jövőben.”

Itt a Jobbik közleménye is:

„Sajnos, a legkevésbé sem meglepő az ügyészség döntése, miszerint a köztévé épületéből „jogszerűen” dobták ki az ellenzéki képviselőket és használtak velük szemben fizikai erőszakot a biztonsági őrök. Szintén várható volt, hogy a közérdekű üzem működésének megzavarása miatt viszont elrendelik a nyomozást. A Jobbik álláspontja szerint Magyarországon már egy jó ideje nem létezik független ügyészség. A vádhatóság vezetője egy politikai megrendeléseket végrehajtó volt fideszes politikus, ahogyan a legtöbb csak papíron független állami intézményt is egykori fideszesek, vagy megbízható kormánypárti káderek irányítanak. Állami intézmények és vállalatok, oktatás, egészségügy, igazságügy, ügyészség, közmédia – mind, mind olyan területek, amelyeket részben, vagy inkább egészben, megszállt az Orbán-rezsim. Ennek a diktatúrának, megszállásnak kell véget vetni!”

Téged kedves olvasó arra kérünk, oszd meg ezt a posztot, hogy mindenkihez eljusson a pártok véleménye, hogy a cenzúra ne érjen célt!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here