Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy hete robbant a közéleti bomba, hogy a Fidesszel szorosan együttműködő George Birnbaum, kampánytanácsadó kitálalt egy svájci lapban arról, hogyan találták ki azt, hogy Soros Györggyel riogassák a magyar társadalmat. Most Hídvégi Balázs az ATV élő műsorában szólt be a kampánygurunak.

Hidvégi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója „önreklámozó tanácsadó”-nak titulálta George Birnbaum-ot, a Fidesszel régóta együtt működő kampány gurut.

Az ATV műsorvezetőjének kérdésére azt mondta a kampány guru svájci lapnak adott kiteregető nyilatkozatára, hogy „Soros György saját magát tette főszereplővé világpolitikai vitákban” és nem volt arra szüksége, hogy egy önreklámozó tanácsadó találja őt ki.

Ebből már arra is lehet következtetni, hogy nem kizárható, hogy elmérgesedett a viszony a Fidesznek komoly sikereket hozó kampány tanácsadó és a párt között.

Pedig az együttműködésük elég régi. A Finkelstein-csapat még 2008-ban, 11 évvel ezelőtt, a vizitdíjas népszavazás előtt kezdett el dolgozni a Fidesznek. De nem a párttal, hanem a párt holdudvarához tartozó a Századvég Alapítvánnyal kötöttek szerződést.

George Birnbaum és Arthur Finkelstein amerikai kampánytanácsadók arról voltak híresek, hogy kifejezetten jól értenek a gyűlölet kampányokhoz. Elsősorban a kampányban az ellenfél lejáratására és besározására fordítottak nagy energiákat és kevésbé arra, hogy mit, hogyan csinálnának.

Egy hete robbant a bomba, George Birnbaum egy svájci lapban kitálalt a Fidesz kampányáról és elmesélte, hogyan találták ki Soros Györgyöt, mint gyűlölhető közellenséget.

Kellett keresniük valakit, aki ellen uszítani tudják az embereket. A végeredmény szerinte két összetevőből alakult ki.

Az egyik Orbánnak az a rögeszméje volt, hogy létre kell hozni egy alternatív, az eddigieknél drámaibb történelmi narratívát Magyarország számára, ebben pedig segítségére volt Schmidt Mária.

A másik elem Birnbaum elmondása szerint „a Magyarországot megtámadó finánctőke” motívumának továbbfejlesztése volt: kellett egy személy, aki nemcsak irányítja a veszélyes külföldi nagytőkét, de meg is testesíti azt – ő lett Soros György, a Magyarországot támadó és közben a háttérhatalmat irányító tökéletes ellenség.

A Fidesz propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy egymásnak esett a Fidesz és a gyűlölet- tanácsadója, ezért arra kérünk oszd meg, hogy mindenki lássa a Fidesz mocskos módszeriét.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here