Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz kampányeszközét felhasználva kezdtek el tiltakozni a tűzoltók, derül ki abból a  közleményből amit a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete juttatott el az MTI-nek. 

„Nemzeti Konzultáció a Hivatásos Tűzoltók Jövőjéért” címmel tették közzé azt a tiltakozó, figyelem felhívó kérdőívet a szakszervezet honlapján, aminek a kitöltésére is buzdítanak:

„Amint az elmúlt évek közvélemény kutatásai egyértelműen kimutatták, a társadalom körében a szakmákat tekintve a tűzoltók bizonyultak az egyik legnépszerűbbnek. A Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete ennek kapcsán szeretne egy felmérést készíteni a lakosság körében, melyhez együttműködő segítségüket szeretnénk kérni az alábbi kérdőív kitöltésével.” – szerepel a felhívásban.

A konzultációban ismertetik, a tűzoltóknak milyen korlátozásokat kell elfogadniuk, például a külföldre utazással kapcsolatban, de arra is kitérnek, hogy megfigyelhetik őket és családtagjaikat, beleegyezésük nélkül más beosztásba helyezhetik a tűzoltókat, vagy, hogy a heti munkaidejük nem 40, hanem 48 óra lett, mindenféle ellentételezés nélkül.

Arra is felhívják a figyelmet, hogy egy országos kereskedelmi hálózatnál egy kezdő pénztáros fizetése bruttó 300.000 Ft-tal kezdődik, míg egy kezdő tűzoltó alig 160.000 forintot visz haza.

Egy másik kérdésben azt taglalják, hogy a 2011-ben megszüntetett szolgálati nyugdíjrendszer visszaállítása miért is szükséges, röviden egy 60 év körüli tűzoltó már jó eséllyel nincs olyan fizikai állapotban, hogy egy panelház hetedik emeletéről embereket tudjon menteni.

Majd azt a kérdést is felteszik: a fenti információk tudatában válaszoljon arra is, hogy választaná-e  ilyen feltételek mellett a tűzoltó szakmát:

A Tűzoltók Nemzeti Konzultációját itt töltheti ki.

A Fidesz-szolgálati MTV nem fog beszámolni a tűzoltók tiltakozásáról, ezért kérünk légy szolidáris a lánglovagokkal és oszd meg ezt a felhívást, hogy mindenkihez eljusson a szavuk.

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here