Orvoshiány miatt nem tudnak időpontot adni hasi ultrahang vizsgálatra egy budapesti kórházban – derült ki az RTL Házon kívül  című műsorának adásából.

A kőbányai Bajcsy-Zsilinszky Kórház betegfelvételi centrumában azt mondták, várólistára tudják felvenni a betegeket, de hogy mikor kerülhetnek sorra, azt nem tudták megmondani.

Egyelőre nincs orvosunk – mondta a kórházból valaki a telefon végén.

Folyamatosan keresik az orvosokat a kórházba. Az RTL Klub híradója szerint országszerte sem jobb a helyzet: Nyíregyházán júliusra, Nagykanizsán augusztusra tudtak időpontot adni.

A magánrendelőkben más a helyzet, ott azonnal kap időpontot az, aki ott szeretné elvégezni a vizsgálatot. De fizetni kell. Hasi ultrahangért 8 és 22 ezer forint közötti összeget.

Persze ebből érdemes levonni ebből a megfelelő következtetést, hogy ezt már konkrétan úgy hívják, hogy fizetős egészségügy.

Arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, mert a közmédia nem fog beszámolni arról, hogy orvoshiány miatt már van olyan kórház, ahol nem tudják megcsinálni a vizsgálatot.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!

 

Mondd el a véleményed- írj kommentet!

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson ide Facebook üzenetküldéshez, majd kövesse az utasításokat (ha vannak). A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az "Indítás" gomb megnyomása után írja be, hogy "szia" és küldje el nekünk. (épp, úgy ahogy Facebookon valakire ráír).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here