Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor nem szólalt meg és nem állt a dolgozók mellé. Miközben a győri Audi dolgozóknak a sztrájkja már a németországi Audi termelését is blokkolja, pedig a miniszterelnök még csip-csup ügyekben is meg szokott szólalni, most az Audi sztrájkkal kapcsolatban azonban mélyen hallgat, cserébe a kormányszóvivő egy teljesen semleges megnyilvánulást tett. 

Nem számíthatnak a győri Audi munkásai sem a Fideszre sem Orbán Viktorra. Magyarország egyik legnagyobb gyárában ötödik napja állnak a vasak, nincs termelés és a miniszterelnöknek egy szava sincs az egészhez.

Pedig a miniszterelnök gyakran szokott megszólalni olyan ügyekben is, amihez épp pont semmi köze.

Legutóbb épp január 25-én tette ezt, amikor is tűz ütött ki a református kollégiumban. Azt az ügyet annyira fontosnak érezte Orbán, hogy személyesen ellátogatott megnézni a károkat.

Vagy például 2018. október 19-én, arról számolt be Orbán Viktor a facebook oldalán, hogy Nyíregyházán egy rinocérosz bébi született. 2018. október elején, pedig az idős ügyi tanácsról is írt a miniszterelnök.

Ha már Facebook, akkor az elmaradhatatlan migráns/Brüsszel/Soros hadakozás közepette, a mi jó miniszterelnökünk leggyakrabban egy-egy sportcsarnokot avat vagy épp külföldre utazik.

De egy árva kukk sehol, hogy vajon mi lehet  a”felelős” kormányunk, a „felelős” miniszterelnökének a 10 ezer magyar dolgozót érintő sztrájkról a véleménye.

Persze értem én, hogy Orbán a multik oldalán áll a magyar munkavállalókkal szemben, de azért talán mégis egy: szolidáris vagyok a magyar dolgozókkal kicsúszhatott volna ő miniszterelnöke orcáján.

Szóval a miniszterelnök mélyen hallgat, addig a kormányszóvivő megszólalt, igaz ő is csak ma és ráadásul egy nagyon pici magyar nyelvű hírcsatornának, az Euoronews-nak mondta el a kormány véleményét. S maradjunk annyiban, hogy a Fidesztől teljesen szokatlan, diplomatikus, puha, simulékony félmondatokkal intézte el az egész giga sztrájkot:

„Csak egy megoldás van az ilyen viták rendezésére, ez pedig a kompromisszum a munkáltatók és a munkavállalók között. Az elmúlt hetekben sokat foglalkoztunk ezzel a kérdéssel, és hiszünk benne, hogy a jogi környezet lehetővé teszi mindenki számára, hogy harcoljon a saját igazáért. A végén azonban kompromisszumra van szükség”

Nos, kedves dolgozók ennyi az a süketelés, ami futja Fidesztől rátok. Magyarul le vagytok Ti pont tojva. Most pedig, mindenki emlékezzen csak vissza, hogy a Fidesz kommunikáció milyen kemény mondatokat is szokott használni, amikor számára valóban fontos ügyekről van szó. Vagy épp gyűlölködnie kell…

Téged kedves olvasó arra kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, kibujt a szög a zsákból Orbánra nem számíthatnak valójában a dolgozók!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here