Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Elvesztette a tavalyi parlamenti választást, nem választották meg a körzetében a leszerepelt, bukott fideszes politikust, cserébe egyszerre három állami cégnél töltheti be most főállásban az ügyvezetői posztot Csizi Péter, a Fidesz bukott országgyűlési képviselője.

Csizi 2018 áprilisában kormánypárti színekben indult Pécsen, de a Fidesz-KDNP legtöbb vidéki jelöltjétől eltérően őt elkergették a választók, így Mellár Tamás, az ellenzék jelöltje lett a város egyéni képviselője.

A leszerepelt fideszes 2018 őszén kapta meg a FŐKEFE Közhasznú Nonprofit Kft., az ERFO Közhasznú Nonprofit Kft., illetve a KÉZMŰ Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatói megbízását, így összesen 8800 munkavállaló főnöke lett. A három cég állami tulajdonban van, korábban a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. alá tartoztak, de az utóbbi hónapokban az Emberi Erőforrások Minisztériumához kerültek.

A pécsi bukott fideszes kitűnő üzletet csinált azzal, hogy a Parlament helyett az állami cégekhez került, hiszen a három posztért összesen 4 millió forintos bruttó fizetés ütötte a markát.

Csizi a Szabadpécs.hu-nak adott interjújában kedden az derült ki, hogy valójában csak a napokban vette át a tényleges munkát elődjétől.

A pécsi fideszes politikus egy kicsit sajnáltatta is magát, hogy a három cég menedzselésével sok időt tölt, ha kell 16 órát is dolgozik, de a hétvégéket a családjával tölti. (Persze ez a privilégium mondjuk az Audi munkásainak 250-é nem adatik meg.)

Csizi korábban Pécs alpolgármestere is volt és az Opten cégadatbázisban szereplő adatok szerint nem nagyon foglalkozott gazdasági vállalkozások irányításával. Gyakorlati tapasztalatot leginkább a 2008-as alapítású családi bt. igazgatásából meríthetett.- írja a 24.hu

A propaganda média nem fog beszámolni róla, hogy a bukott fideszes rögtön három zsíros állást is kapott, ezért arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa, mit össze nem harácsolnak.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here