Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Hírvidék számolt be róla, hogy Gajdics Ottó kormányzati napilapja, a Magyar Időkben megjelent cikkében újra nekiesett a tüntetéseken felszólaló 19 éves diáklánynak, s emellett igen agresszívan támad egy köztiszteletben álló kiskunfélegyházi tanárnőt is.

Kiskunfélegyházán, egy helyi demonstráción szólalt fel először a független diáklány, Nagy Blanka. Az eseményről készült videó felvétel tanúsága szerint a tüntetés szónokai közt voltak a helyi ellenzéki pártok, így a DK, a Jobbik, a Kétfarkú Kutyapárt, az LMP és az MSZP vezetői is.

A kormányzati lap most az egyik felszólalót, Horváth Tamás, önkormányzati képviselőt és feleségét, aki a településen egy köztisztéleben álló tanárnő is megtámadta. A Magyar Idők példátlan módon minősíti helyben elismert pedagógust. Sőt, a tanárnő személyes facebook közösségi oldalát is górcső alá vették, amelyet Gajdics lapja túl “radikálisnak” ítél.

A Pesti Srácok már arról cikkezik, hogy részesítsék figyelmeztetésben a politikai véleményüknek hangot adó középiskolai tanárokat, hova tovább rendeljenek el azonnali belső vizsgálatot. A helyi Fidelitassal szoros kapcsolatot ápoló “Kiskun Troll” közösségi oldal már előrevetíti, hogy hasonló módon járjanak el a városi gimnázium tanáraival is, utalva a tüntetésen szónokló tanárnő férjére.

A helyzet komikuma, hogy a “vehemens” stílusáról ismert, aktív közszereplő Gajdics Ottó is abban gimnáziumban kezdte pályafutását, mint magyar tanár- írja a Hír Vidék

A megtámadott pedagógus férje, Horváth Tamás nem hagyta szó nélkül a lejarató cikket. Facebookon tette helyre a kormány médiát.

Mint írj, hazudni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.
Ezt a szösszenetnyit átdolgozott idézetet ajánlom Gajdics Ottónak, a Magyar Idők főszerkesztőjének a figyelmébe. Az újságjában megjelent cikk, mely sokadjára próbálkozik meg Nagy Blanka tetemre hívásával, olyan tévedésekkel, szándékos csúsztatásokkal tarkított, hogy azt még egy a pesti888srácokon edződött NER hívő is pironkodva lapozza odébb.

Némi szarkazmussal élve – félegyházi kötődésére tekintettel -, kimondottan szerény teljesítmény az a helyi besúgó hálózatától, hogy a legalapvetőbb információkat sem sikerült beszerezni a kenyéradó gazdái politikai ellenfeleinek családi állapotáról, a családtagok munkahelyi feladatairól és mindarról, amit a maguk kis posványos diktatúrájukban a propaganda minisztérium megkövetel. Mindezek hiányában a hiteltelen még hiteltelenebbé válik.


És egy, amit véssen az eszébe! Ha témát akar itt vagyok, de a családom hagyja békén!
A helyi trolloknak pedig egy üzenet: A ti világotokon kívül megengedett a szabad gondolat diáknak, tanárnak, prolinak!

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here