Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kedd estére már átlépte a tízezer szavazót az előválasztáson részt vettek száma, erről Korozs Lajos, az MSZP parlamenti képviselője és Karácsony Gergely, az egyik főpolgármester-jelölt beszélt egy Facebook videóban

Az előválasztás harmadik napján is nagy a részvétel a fővárosi előválasztáson. Erről számolt be Karácsony Gergely és Korozs Lajos egy facebook videóban.

Korozs a Blaha Lujza téri szavazó helységben tevékenykedik, mint szavazatszámláló és elmondta, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel bővíteni kellett a szavazó helységet pultokkal is a tegnapi nap során.

Nem volt ritka, hogy 8-10 méteres sorokban álltak a budapestiek, hogy leadják szavazatukat- mondta az MSZP politikusa.  Korozs Lajos azt is elárulta, hogy kedd este 19 óra után, miután zárták az urnákat érkezett a hír, hogy átlépte a résztvevők száma két nap alatt a tízezer főt.

Majd rövidre zárja a politikus a nyilatkozatát, „látják itt én most pár perce beszélek, de már heten-nyolcan állnak sorba, elnézést de én most elköszönök”- mondta.

A Hír Hugó szerda reggel a Móricz Zsigmond körtéri szavazó helységnél járt, a helység nyitása előtt már többen várakoztak, hogy részt vegyenek az előválasztáson. Információink szerint, hatalmas részvétel ellenére is, mindenütt zökkenőmentesen zajlik a szavazás.

Az MSZP, a Párbeszéd, a DK és a Szolidaritás ezzel a Magyarországon új kiválasztási módszerrel  jelöli ki azt a személyt, aki Tarlós István potenciális kihívója lehet a 2019 őszén esedékes önkormányzati választásokon.

A választók két jelöltre adhatják le a voksukat, Horváth Csabára a II. kerület korábbi polgármesterére vagy Karácsony Gergelyre, Zugló polgármesterére.

A hétfőn kezdődött a fővárosban az voksoláson vasárnap 12 óráig járulhatnak az urnák elé a budapestiek, a szervezők azt ígérik még az nap meg lesz az eredmény.

Szavazni, tehát vasárnapig lehet Budapest 33 pontján. A Hír Hugó már korábban  összeállított egy listát, hogy hol és hogyan lehet élni a szavazati joggal, melyet idekattintva érhet el.

 

Köszönjük, ha megosztod a posztjainkat! Az igazság terjedjen, ne a Habony-propaganda!

HÍRHUGÓ – A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetszik és kövess minket Facebookon!


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here